Ανανεωμένο isports.gr

0
116

Το isports.gr συνεχίζει να βελτιώνει την ενημέρωση και τις υπηρεσίες που σας προσφέρει.  Ανεβάζει τον πήχη της ενημέρωσης ακολουθώντας την άνοδο της Α.Ε. Σπάρτη στη Γ’ Εθνική και την γενικότερη άνοδο του Λακωνικού αθλητισμού.  Ξεπερνά τα σύνορα της Λακωνίας και εξελίσσεται σε πανελλήνιο site αθλητικής ενημέρωσης ολοκληρώνοντας συμφωνίες με αθλητικά ΜΜΕ, ραδιόφωνα, site, αθλητικές εκπομπές σε ΜΜΕ.

Στην υποκατηγορία Γ’ Εθνική της κατηγορίας Ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορείτε να βρείτε άρθρα με νέα για όλες τις ομάδες του 3ου ομίλου.

Στο πάνω τμήμα (κεφαλίδα) της σελίδας για την πιο εύκολη επιλογή των άρθρων που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να βρείτε σηματάκια των ομάδων και διοργανώσεων ξεκινώντας από την Γ’ Εθνική, Τοπικά Λακωνίας, Α.Ε. Σπάρτη, Ολυμπιακός Γυθείου, Μολαϊκός, ΑΣΑΑ Μάνη, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μπάσκετ του Ολυμπιακού και μπάσκετ Παναθηναϊκού.

Στο δεξί τμήμα της σελίδας μπορείτε να βρείτε την αναζήτηση όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε ότι επιθυμείτε να βρείτε στο αρχείο του site και από κάτω τα 5 τελευταία 5 άρθρα.

Για καθολική ενημέρωση σε αθλητικές ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε όλες τις τελευταίες εοδήσεις από το gazzeta.gr, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, και αθλητικά site με τα οποία συνεργάζεται το isports.gr. Από αυτά ξεχωρίζουν η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8 που κάνει συχνές αναφορές στην Γ’ Εθνική αλλά και σε όλα τα αθλήματα, το taklin.gr όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αθλητικά δρώμενα της Μεσσηνίας, το dinataathlitika όπου εκτός από site με αθλητικές ειδήσεις της Εύβοιας υπάρχει και ραδιοφωνικός σταθμός όπου θα μπορείτε να ακούσετε περιγραφή αγώνων της Γ’ Εθνικής, το Mikriliga.com όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για την Β’ και Γ’ Εθνική. Θα προστεθούν και άλλα αθλητικά site από όλα τη χώρα και φυσικά τους γειτονικούς Νομούς, Αρκαδία, Αργολίδα που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Οι αλλαγές στο isports δεν σταματούν ποτέ με στόχο πάντα την πλήρη και άμεση ενημέρωση του επισκέπτη.