Πάμισος: Η πρώτη προπόνηση

0
66

Χθες 30 Ιουλίου 2015 Πέμπτη έγινε η πρώτη προπόνηση παρουσία του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, o Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Οικονομίδης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος.

Το παρών, έδωσαν όλοι όσοι από τους παίκτες παρέμειναν από τη περσινή σεζόν, τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα,  η τεχνική  ηγεσία με επικεφαλής τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ του Εθνικού και της Μαύρης Θύελλας Αντώνη Μαυρέα, το συνεργάτη του Νησιώτη γυμναστή Αντώνη Παπαγιαννόπουλο, το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου με τον αντιπρόεδρό του Γιώργο Πετρουλάκη.

 

Οι μεταγραφές της ομάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί, με σημαντικότερη κίνηση τον Τσουλάκο ο οποίος αν δεν τα βρει με ομάδες ανώτερων κατηγοριών στο οικονομικό θα επιστρέψει στην ομάδα. 

 

Ποδοσφαιριστές στην πρώτη πρόπονηση

Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Πατρίκ Ανδρέου, Φώτης Γρηγορόπουλος, Θεόδωρος Κατσιβαρδέας, Δημήτρης Μπερερής, Δημήτρης Φιλόπουλος, Γιάννης Τζανετέας, Απόστολος Κορομηλάς, Στέλιος Σπανός, Αγγελος Γεωργιόπουλος, Φώτης Γεωργιόπουλος, Αλέξανδρος Τσώνης, Γιάννης Μωράκης, Κώστας Μπαλαλάς, Χρήστος Τρίψας, Γιάννης Χελάς, Βασίλης Τουρλίδας, Αλέξανδρος Ρούτσης, Γιάννης Πιτσιλής, Βασίλης Μουλαβασίλης, Ραφαήλ Σταματόπουλος και  Φράνκο Μεμά. Θα δοκιμαστούν οι Χαραλαμπόπουλος και Μπομπότσι.