Πανηλειακός: Προσωρινό ΔΣ και Γ’ Εθνική

0
64
Με ανάδειξη προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου από τη Συνέλευση της Κυριακής (ώρα 8.30 μμ., στο Εργατικό Κέντρο Πύργου) και το οποίο θα δηλώσει την ομάδα στη Γ” Εθνική – ως το μεσημέρι της Τετάρτης 5/8 που είναι η τελική προθεσμία – θα προχωρήσει ο Πανηλειακός το αμέσως προσεχές διάστημα.

 

Αυτά προέκυψαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου το βράδυ της Πέμπτης, που είχε τον Πανηλειακό ως μοναδικό θέμα της.

Το προσωρινό αυτό Δ.Σ., σε πρώτη φάση θα απαρτίζεται από εκπροσώπους που ήδη πρότειναν οι δημοτικές παρατάξεις του Πύργου (μεταξύ άλλων, από την παράταξη Λιατσή “Σύγχρονος Πύργος” θα είναι ο Θοδ. Κανελλόπουλος, από του Τάκη Αντωνακόπουλου ο Μαρίνης Μαρινόπουλος, από του Χάρη Μιχαλακόπουλου ο Χρ. Ασημακόπουλος, κ.α.)

Και βέβαια θα μπορεί να μπει και κάποιος άλλος που θα θέλει να το κάνει κατά τη Συνέλευση της Κυριακής (άλλωστε τα συμβούλια των Ερασιτεχνικών σωματείων απαρτίζονται βάσει των σχετικών διατάξεων της ΕΠΟ από 5 έως 15 άτομα).

Μετά και τη δήλωση της ομάδας στο πρωτάθλημα Γ” Εθνικής, έχει αποφασιστεί να μπουν αμέσως επί τάπητος και όλα τα φλέγοντα ζητήματα (οικονομικό, πιθανοί πόροι, αγωνιστικό για προπονητή και παίκτες, κ.τ.λ.).

– Στην εισήγηση του, ενώπιον και αρκετών αγωνιούντων φιλάθλων της ομάδας που παρευρέθηκαν στο Λάτσειο δημοτικό μέγαρο, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής ήταν και πάλι ξεκάθαρος τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να κατέβει στη Γ” Εθνική, ειδικά πλέον που αυτή είναι πλήρως Ερασιτεχνική, χωρίς συμβόλαια παικτών αλλά μόνο με απλά δελτία, και κατ’ επέκταση χωρίς ΙΚΑ, χωρίς Εφορία και άλλα, που μέχρι πρότινος ζητούνταν υποχρεωτικά, καθώς και χωρίς να απαιτείται ασφαλιστική ενημερότητα (που σημαίνει ότι ο Πανηλειακός δεν χρειάζεται να προβεί καν σε ρύθμιση κάποιων προηγούμενων χρεών του προς το ΙΚΑ τα οποία φυσιολογικότατα είχαν απομείνει, όπως άλλωστε σε κάθε ομάδα που έχει περάσει από επαγγελματική κατηγορία).

Επίσης, απέκλεισε πλήρως οποιαδήποτε σενάρια για συγχωνεύσεις και …καθόδους στο τοπικό, κάτι με το οποίο συμφώνησαν και όλοι οι παρευρισκόμενοι ότι δεν …παίζει ως σενάριο.

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr