Α.Ε. Σπάρτη: Η παρουσίαση του Αντωνίου (βίντεο, φωτογραφίες)

0
105

τα βίντεο από το report24.gr

Στο Μενελαίον παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο ΑΕ Σπάρτη, Γιάννη Βουζιώτη, ο νέος προπονητής της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν μέλη του ΔΣ, ποδοφαιριστές, νέα αποκτήματα, φίλαθλοι της ομάδας, οι οργανωμένοι «Δωριείς», παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ΜΜΕ.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη Γιάννης Βουζιώτης ο οποίος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team που πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, τους χορηγούς και όλες τις επιχειρήσεις που στήριξαν την ομάδα κατά την περυσινή περίοδο, τον κόσμο της ομάδας, τα ΜΜΕ και γενικότερα όσους βοήθησαν σε αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τον νέο προπονητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Επίσης τόνισε την παρουσία του μεγαλομετόχου της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ανεβάζει σε μεγάλο βαθμό την δυναμική της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Σπάρτη ανακοίνωσε επίσης ότι ο Θύμιος Σταυρόπουλος θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, και ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο ενδέχεται να προστεθούν 2-3 άνθρωποι που θα βοηθήσουν.

Έκανε γνωστό επίσης ότι άμεσα θα ανοίξουν τα γραφεία της ομάδας, θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας, και θα γίνουν εργασίες στο γήπεδο καθώς και το Σαϊνοπούλειο.

Το κεντρικό πρόσωπο της συνέντευξης, ο Σωτήρης Αντωνίου αρχικά ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Απόστολο Παύλου. τον Δημήτρη Καρρά και τον Πρόεδρο Γιάννη Βουζιώτη καθώς και τα μέλη του ΔΣ για την εγκάρδια υποδοχή του στη Σπάρτη.

Στα αγωνιστικά ο Αντωνίου τόνισε ότι ξεκινά τις προπονήσεις αύριο με δοκιμές ποδοσφαιριστών και με στόχο να έχει κατασταλάξει στο 80-90% του ρόστερ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.  Στόχος είναι να προστεθούν 7-8 παίκτες Γ’ Εθνικής και ανώτερων κατηγοριών, αρκετοί Λάκωνες που μακάρι να φτάσουν ακόμη και το 50% του δυναμικού της ομάδας και νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές που μπορούν τα επόμενα δύο χρόνια να βοηθήσουν την ομάδα.

Στόχος του είναι να χτίσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο με την άνοδο στην Β’ Εθνική να μην είναι αυτοσκοπός. 

Μαζί με τον Αντωνίου παρουσιάστηκε και ο νέος γυμναστής της ομάδας.

Στο τέλος έγιναν ερωτήσεις τις οποίες θα δείτε από το βίντεο της συνέντευξης τύπου σε λίγο

 

CIMG2076CIMG2084 CIMG2083 CIMG2081 CIMG2077

CIMG2079