Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Παρούσα στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας!

0
101

Η Άμιλλα θα είναι παρών στο πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας Λακωνίας. Αυτό οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στους περισσότερους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν με στόχο την συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα. Με πρωτεργάτη τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Στέφανο Σγούρδα τα καταφέραμε.Επίσης ευαισθητοποιήθηκαν επιχειρηματίες και απλοί άνθρωποι τους οποίους ευχαριστούμε για την βοήθεια που μας προσφέρουν.

Η ομάδα δυναμώνει όμως και διοικητικά με νέα μέλη (για τα οποία θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον) τα οποία έχουν και την διάθεση και τις ιδέες για να αναπτύξουν αυτό που ξεκινήσαμε πριν χρόνια. Η ομάδα μας κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο την άνοδο της και τώρα είμαστε έτοιμοι για μια νέα πρόκληση. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα με κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα πληρούν τα κριτήρια που θέλουμε.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 24/08 και οι εργομετρικές εξετάσεις θα γίνουν στις 31/08 . Η ομάδα μας θα κρατήσει τον πήχη ψηλά και σε ποιότητα προπόνησης και προετοιμασίας σε αγωνιστικότητα και σε ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις δυνάμεις μας γι αυτό που πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι και αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη εμπειρίες για όλους

ευχαριστούμε ο Πρόεδρος Ηλιόπουλος Ιωάννης και το ΔΣ