Α.Ο. Λουτράκι: Πρώτο τεστ με Κ20 Ατρόμητο

Με διπλές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας των οράνιε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός  της ομάδας κ. Μεσολόγγης δεν αντιμετωπίζει  προβλήματα, αφού έχει στη διάθεση του  από την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας  όλους τους ποδοσφαριστές του, ακόμη και τους νεαποκτηθέντες κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι προπονήσεις  διεξάγονται στο γήπεδο των Ισθμίων και συμμετέχουν 25 ποδοσφαιριστές με μοναδικό … πρόβλημα τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

Όσον αφορά στους στρατευμένους, οι Παπαναστασίου (υπηρετεί στην Αθήνα) και Νώτης (Σαλαμίνα) έχουν προγραμματίσει τις εξόδους και τις άδειες τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα λείψουν από ελάχιστες προπονήσεις. Από το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας θα απουσιάσει ο Πίτερ Κόσκος με τον νεαρό Ελληνοαυστραλό να ολοκληρώνει τη στρατιωτική του θητεία πριν το Δεκαπενταύγουστο.

Οι ποδοσφαιριστές  απολαμβάνουν  σήμερα το πρώτο τους ρεπό και επιστρέφουν σε ρυθμό προπονήσεων αύριο το πρωί στις 07:30. Το επόμενο διήμερο (Τρίτη – Τετάρτη) περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με τους ρυθμούς σταδιακά να ανεβαίνουν.

Οι οράνιε θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό τεστ το ερχόμενο Σάββατο 8 Αυγούστου στο Θώδειο Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών.