Παναργειακός: Προσωρινή διοίκηση. Προσπάθεια για Γ’ Εθνική. Oριστική αποχώρηση Ρονιώτη

Όπως γράψαμε νωρίτερα, η αποχώρηση του Νίκου Ρονιώτη από τον Παναργειακό είναι οριστική.

Η Γενική Συνέλευση των Λύκων είχε ως αποτέλεσμα να οριστεί προσωρινή διοίκηση στο σύλλογο, στην οποία θα συμμετέχουν οι Βαγγέλης Πιλιγκίκος, Πέτρος Μαρλαγκούτσος, Νίκος Βαρελάς, Θοδωρής Οικονόμου, Δημήτρης Αντωνόπουλος και Δημήτρης Αποστόλου.

Αυτοί είναι που θα “τρέξουν” την ομάδα, ενώ αποφασίστηκε να δοθεί το παράβολο των 500 ευρώ για να μπορέσει ο Παναργειακός να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς η διορία λήγει την προσεχή Τετάρτη.

Το γεγονός ότι η ομάδα θα καταβάλει το παράβολο δεν εγγυάται φυσικά ότι θα αγωνιστεί σίγουρα στη Γ’ Εθνική, καθώς απαιτούνται πολλά έξοδα και είναι υπερβολικά δύσκολο να μπορέσει να αντέξει το βάρος η προσωρινή διοίκηση, όσο καλή πρόθεση και αν έχει για να βοηθήσει.

Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας ήταν προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον του συλλόγου και δικαιολογημένως, μιας και ο μεγαλομέτοχος Νίκος Ρονιώτης αποφάσισε να μη συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου.

Λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση της ομάδας ο Νίκος Ρονιώτης εξήγησε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει, ευχαρίστησε από καρδιάς τους φιλάθλους του Άργους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: http://www.paratiritis-news.com/