Φρούσος: Στόχος Πρωτάθλημα και Κύπελλο

0
147

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρόν και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα της θερινής προετοιμασίας για τον ΑΟΚ.

Οι ρυθμοί ήταν ασφαλώς υψηλότεροι, όπως επίσης η ένταση και η διάρκεια της προπόνησης που κλιμακωτά αυξάνεται έως ότου οι παίκτες φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Νίκος Φρούσος εστίασε τόσο στο τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο σε εκείνο της κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας για να κλείσει το πρόγραμμα μέσα από το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα.

Αισθητά ικανοποιημένος από τη προσπάθεια και το πείσμα των παικτών εμφανίστηκε ορεξάτος και αισιόδοξος μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας, όπως μπορείτε να δείτε στη παρακάτω ανάρτηση.

Με αφορμή την έναρξη της θερινής προετοιμασίας και ουσιαστικά το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Φρούσος, μίλησε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου.

Πιο αναλυτικά ο 41χρονος τεχνικός επισήμανε:

Ξεκινήσαμε με πολλά όνειρα και εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει.

Να έχουμε υγεία και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι και να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Και το Κύπελλο φυσικά είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και ο σκοπός μας είναι να επιζητούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Είναι πολύ βασικό που η διοίκηση είναι πολύ σωστή και συνεχώς δίπλα μας σε ότι χρειαζόμαστε. Έγινε η αρχή και ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά.

Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά από τη προηγούμενη σεζόν και είμαι βέβαιος πως όλοι οι παίκτες ξέρουν τόσο σε ποια ομάδα έχουν έρθει, όσο και τις απαιτήσεις που υπάρχουν εδώ.

Δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και αφού έγινε μια καλή αρχή, θέλω να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Βλέπω την όρεξη στα πρόσωπα τους και σιγά-σιγά ανεβάζουμε στροφές.

Όσο αναφορικά τις προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά (τα απογεύματα) μέχρι και το Σάββατο, ενώ τη Κυριακή θα υπάρχει ρεπό, ώστε από τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας να αυξηθεί σταδιακά η διάρκεια και η ένταση.