ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικό με Παναρκαδικό. Νέα άτομα στο συμβούλιο

0
96

Το πρώτο και μάλιστα δυνατό φιλικό έκλεισε ο Πάμισος που θα αντιμετωπίσει στην Μεσσήνη τον Παναρκαδικό που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα και σίγουρα θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για τον Αντώνη Μαυρέα και τους παίκτες του.

Τέλος, στο μεταγραφικό κομμάτι στα σκαριά υπάρχουν 1-2 μεταγραφές ώστε να δυναμώσουν ακόμα πιο πολύ οι «πράσινοι».

Ο Πάμισος, συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις με τις οδηγίες του Αντώνη Μαυρέα και του συνεργάτη του γυμναστή Αντώνη Παπαγιαννόπουλου, εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄Τοπικής.

Επίσης, κανονικά στις προπονήσεις συμμετέχει ο Σταύρος Τσουλάκος που ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία του.

Από κει και πέρα, στις 13 Αυγούστου η νησιώτικη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Παναρκαδικό, στις 19 του μήνα ακολουθεί στη Μεσσήνη το δεύτερο φιλικό τεστ με τη ομάδα Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης και στις 26 Αυγούστου θα δοθεί η ρεβάνς στο γήπεδο του Παναρκαδικού με την αρκαδική ομάδα.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο αντιπρόεδρος του Παμίσου και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Πετρουλάκης, τη νέα διοίκηση του Παμίσου θα πλαισιώσουν ο νησιώτης διατροφολόγος Παναγιώτης Καρύγιαννης και ο επαγγελματίας Θανάσης Καρύγιαννης, τους οποίους και ευχαρίστησε για την ενασχόλησή τους με το Πάμισο.

ΠΗΓΗ: taklin.gr