Ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Παναγιώτη Τσούκλη

0
146

Ο Παναγιώτης Τσούκλης βρήκε τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του στο ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης.

Ο τέως αρχηγός της Α.Ε. Σπάρτη είναι παίκτης της Αστραπής Μεσαίου η οποία κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχει πάρει παίκτες που μέχρι χθες αποτελούσαν βασικές επιλογές σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής και έχει ως στόχο την άνοδο.

Τo isports.gr κατ’αρχήν τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, του εύχεται καλή συνέχεια και υγεία, ευτυχία με την οικογένειά του. Eίναι από τις σπάνιες φορές που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ένας άνθρωπος που δεν είχε την παραμικρή σχέση με την Λακωνία γίνεται τόσο αγαπητός σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και σε ολόκληρη την περιοχή. Ακόμη και όταν έφυγε από την πόλη της Σπάρτης πολλοί ήλπιζαν ότι θα ανατραπεί το σκηνικό και θα αγωνιστεί με την Α.Ε. Σπάρτη στην Γ’ Εθνική.

Επιδόσεις με Α.Ε. Σπάρτη

Τα στατιστικά του Τσούκλη (1982) στη Α’ κατηγορία Λακωνίας τον αναδεικνύουν αν όχι ως τον καλύτερο παίκτη, αναμφισβήτητα ως έναν από τους 3 καλύτερους της κατηγορίας.

Κατά την περυσινή χρονιά σε Κύπελλο και Α’ κατηγορίας Λακωνίας σε 2465′ πέτυχε 26 γκολ ενώ την αγωνιστική χρονιά 2013-2014 πέτυχε 23 γκολ σε 2472′. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα στατιστικά του σε Κύπελλο Λακωνίας και Α΄ κατηγορία Λακωνίας

Ο Παναγιώτης ήταν δύο χρόνια προπονητής ακαδημίες της ομάδας και ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των οπαδών.

Στα φετινά μπαράζ ο Παναγιώτης πέτυχε 3 γκολ, σκόραρε στο Άργος επί του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, στο Άστρος και εντός με Πανθυρεατικό.

Στα μπαράζ της αγωνιστικής περίοδου 2013-2014 πέτυχε ένα γκολ
1517537_508351572665469_8032230909144706454_n

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Η δήλωση του Παναγιώτη Τσούκλη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Σπάρτη: Τέλος ο αρχηγός Τσούκλης! (βίντεο, φωτογραφίες)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Τσούκλης: Μας το χρωστούσε ο Θεός!