Α.Ε. Σπάρτη: Παρελθόν πέντε ποδοσφαιριστές! (βίντεο)

0
90

Σε συνέχεια του προηγούμενου μας άρθρου (πατήστε εδώ) οι πέντε ποδοσφαιριστές που τους ανακοινώθηκε ότι δεν υπολογίζονται είναι οι Γιώργος Σεμερτζίδης, Βασίλης Γκίτζιας, Μανώλης Πολυκρέτης, Ηλίας Γκολέμης και Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Πέντε ποδοσφαιριστές που έβαλε ο καθένας το λιθαράκι του στην περυσινή πορεία προς την Γ’ Εθνική, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε.  Ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Παναγιώτη Τσούκλη με σημαντική προσφορά σε μια περίοδο που με αποκορύφωμα το Περιστέρι η Σπάρτη και ολόκληρος ο Νομός έζησαν ιστορικές στιγμές. Από το γκολ – απευθείας φάουλ του Σεμερτζίδη στον εντός έδρας αγώνα με την Κυπαρισσία μέχρι το γκολ του Γκολέμη στην επική ανατροπή στο Περιστέρι.  Πλέον από την 11αδα του Περιστερίου συν όσους μπήκαν αλλαγές, συνολικά δεκατέσσερις παίκτες έχουν μείνει μέχρι σήμερα … μόλις τρεις, Αναστασάκος, Σπηλιωτόπουλος και Χαλίλι. 

Το βίντεο από το apela.gr

Το φάουλ από πλευράς της ομάδας στην όλη υπόθεση είναι η αρχική συμφωνία με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για παραμονή τους και αυτή τη χρονιά. 

Η συνέχεια για την Α.Ε. Σπάρτη σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου στις 8 στο Σαϊνοπούλειο με την πρωινή προπόνηση.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Α.Ε. Σπάρτη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Όταν ο Σεμερτζίδης “εκτελεί” τον Ντουγέρογλου (βίντεο)