Ανακοίνωση Δωριέων για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών

0
74

Στην επίσημη σελίδα των Δωριέων αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις:

Μετά τα όσα έχουνε γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι ώρα να πάρουμε θέση.

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την περσινή ομάδα – τον Γιώργο Σεμερτζίδη, τον Βασίλη Γκίτζια, τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο, τον Μανώλη Πολυκρέτη και τον Ηλία Γκολέμη – για την προσφορά τους στην ομάδα και την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία.  Ξέρετε την εκτίμηση που σας έχουμε.  Μαζί πήγαμε μέχρι το Περιστέρι γεμάτοι άγχος, μαζί επιστρέψαμε νικητές και κάψαμε την πόλη.  Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή σας και στην καριέρα σας .

Και αυτή την φορά θα τηρήσουμε την πάγια θέση μας να μην παρεμβαίνουμε σε διοικητικές αποφάσεις πού αφορούν ανανεώσεις, επιλογές παιχτών, πληρωμές και συμβόλαια ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων της ομάδας. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Έχουμε πολλές φορές δηλώσει ότι δεν είμαστε στρατιωτάκια η ακόλουθοι κανενός προέδρου – ιδιοκτήτη, παράγοντα, ποδοσφαιριστή.  Το μόνο που ακολουθούμε είναι το έμβλημα και τα χρώματα της ομάδας.

Η ομάδα έχει πρόεδρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αυτός έχει επιλέξει να έχει για συνεργάτες του τον Απόστολο Παύλου, τον Δημήτρη Καρρά και τον Γιάννη Βουζιώτη.

Αυτοί επιλέξανε τον προπονητή της ομάδας τον Σωτήρη Αντωνίου και του δώσανε εντολή εν λευκώ να φτιάξει μια ομάδα ανταγωνιστική που να παίζει καλό ποδόσφαιρο με διετές προγραμματισμό.

Το πως θα το κάνει, ποιους παίχτες θα φέρει, πόσο θα τους πληρώσει είναι δική του δουλειά.  Αναφορά δίνει σε αυτόν που τον πληρώνει και όταν κάνει ταμείο στο τέλος της χρονιάς θα αξιολογηθεί αν είναι σωστός η αν είναι άσχετος. Η διοίκηση έχει κάνει λάθος στον επικοινωνιακό τομέα και αυτό θα πρέπει να κοιτάξει να το βελτιώσει γιατί είναι μεν σωστό να αξιολογείς ικανότητες, δεν είναι όμως σωστό να κρεμάς ανθρώπους (την τελευταία στιγμή ) που ζούνε από το ποδόσφαιρο η που έχουνε όνειρα να πάνε πάρα πέρα…..

Καλοί οι συναισθηματισμοί, η λατρεία σε πρόσωπα, η οικογένεια αλλά τα πράγματα σοβαρεύουν.  Ακολουθεί ο επαγγελματισμός και η ψυχρή λογική με όλα τα στραβά που κουβαλάνε και που για εμάς είναι άγνωστα μετά από τόσα χρόνια απουσίας από τις μεγάλες κατηγορίες.
Ένα παλιό γνωμικό (ηπειρώτικο) λέει ότι αυτός που πληρώνει την ορχήστρα μπαίνει πρώτος στον χορό, ορίζει τον ρυθμό και οι υπόλοιποι (της οικογένειας ) ακολουθούνε……..
Όποιος έχει αντίθετη άποψη και νομίζει ότι πρέπει να γίνουνε αλλιώς τα πράγματα να έρθει να μας δείξει το πορτοφόλι του, και να πληρώσει την ορχήστρα………

Πάντα ανεξάρτητοι
Πάντα δίπλα στην ομάδα……..
Το Δ.Σ. ΔΩΡΙΕΙΣ σύλλογος φιλάθλων Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ