Το ευχαριστώ του Ανούσου

0
116

Ο Νικόλαος Ανούσος βρίσκεται φέτος στον πίνακα διαιτητών Β’ Εθνικής και μέσω του παρακάτω κειμένου ευχαριστεί:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, την Ε.Π.Ο. και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την στήριξη και την ευκαιρία που μου δόθηκε να εκπροσωπήσω πάλι το Λακωνικό ποδόσφαιρο σε εθνικές κατηγορίες.

Ειδικότερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ κύριο Καρρά Παναγιώτη ο οποίος ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή στην σταδιοδρομία μου στις επαγγελματικές κατηγορίες από 1999-2000 μέχρι σήμερα και χωρίς την δική του συμβολή δεν θα είχα φτάσει μέχρι εδώ. Η συνεισφορά του στο ποδοσφαιρο και στον χώρο της διαιτησίας είναι μεγάλη και το αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι το Λακωνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται για πρώτη φορά σε όλες τις κατηγορίες από συναδέλφους.

Επίσης ευχαριστώ τον αρχιδιαιτητή κύριο Σπυράκη Νικόλαο που είναι δίπλα μου από την αρχή της καριέρας μου 1996-97, για την εκπαίδευση, την στήριξη και για την σπουδαία δουλειά που κάνει με όλους μας .

Τέλος να ευχαριστήσω  την οικογένειά μου που με στηρίζει και φυσικά όλο τον Λακωνικό Ποδοσφαιρικό κόσμο, με ότι ιδιότητες αυτός περιλαμβάνει και να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Λάκωνες στους πίνακες διαιτησίας Σουπερλίγκας – Β’ Εθνικής 2015-16