Καλαμάτα: Μοντάρει 11άδα ο Κλάδης, αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων.

0
90

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας με καθημερινές σχεδόν διπλές προπονήσεις, ενώ ο Κώστας Κλάδης αρχίζει σιγά σιγά να μοντάρει και το αγωνιστικό σχήμα κάνοντας πολλές δοκιμές σε όλες τις θέσεις στα διτέρματα που γίνονται στις προπονήσεις. Με την προσθήκη στο ρόστερ του Άρη Γαλανόπουλου και ίσως και κάποιων ακόμα παικτών εγνωσμένης αξίας, η ομάδα θα αποκτήσει και εμπειρία ώστε να πλαισιωθούν οι νεαροί παίκτες κάνοντας ένα αξιόμαχο σύνολο.

Πάντως στις προπονήσεις τα σχόλια από κάποιους φανατικούς φιλάθλους που παρακολουθούν στενά την ομάδα είναι θετικότατα καθώς βλέπουν μια άκρως νεανική ομάδα με δίψα για διάκριση με έντονο το ντόπιο στοιχείο, και αυτό και μόνο τους κάνει πολύ αισιόδοξους για την συνέχεια! Σήμερα η ομάδα έχει κανονικά απογευματινή προπόνηση ενώ αύριο θα γίνει οικογενειακό δίτερμα, και πλέον θα αρχίσουν σταδιακά τα φιλικά παιχνίδια με άλλες ομάδες που όσο θα περνάει ο καιρός θα βγαίνουν και ασφαλέστερα συμπεράσματα για την δυναμική της Καλαμάτας.

Η εικόνα πάντως που παρουσιάζουν οι “μελανόλευκοι” στο διάστημα που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία, είναι πολύ θετική καθώς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο από οργανωτικής άποψης σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Αυτό συμβαίνει γιατί εκτός από τους ανθρώπους που ήδη έτρεξαν για την ομάδα πέρυσι όπως ας πούμε ο Νίκος Νίκας, προστέθηκαν και κάποιοι οι οποίοι θα βοηθήσουν σε πολλούς τομείς την ομάδα και αυτό είναι κάτι που αρχίσει να φαίνεται.

ΠΗΓΗ: taklin.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής