Σπαρτιατικός: Μεταγραφές, ανανεώσεις, εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2015-16

0
86

Το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου ανακοινώνει ότι κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η ανδρική ομάδα του που θα αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ενισχύθηκε με τους παρακάτω αθλητές:

 

α/αΑΘΛΗΤΗΣΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΑΘΕΣΗΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝ.ΥΨΟΣ
1ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗΚΑΛΑΜΑΤΑ 80519842.05
2ΔΟΡΛΗ  ΧΡΗΣΤΟΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ119971.84
3ΠΑΠΑΔΑΚΟ ΣΩΤΗΡΗΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ2-319861.89
4ΠΑΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΚΩΝΙΚΟΣ2-319941.88
5ΤΖΑΤΖΑ ΓΡΗΓΟΡΗΑΡΚΑΔΙΚΟΣ2-319931.98

 

Η ομάδα έχει την δυνατότητα ενίσχυσης με άλλους δυο αθλητές έως τις 30/9/2015 σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό μεταγραφών της ΕΟΚ.

 

Επίσης ανανέωσαν την συνεργασία με το σύλλογο όλοι αθλητές που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας και οδήγησαν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

 

Το προπονητικό τίμ θα αποτελούν οι κ.κ. Γιάννης Νάνος (Α΄ προπονητής) και Αργύρης Τσώνης (Β΄ προπονητής).

 

Ο σύλλογος καλωσορίζει τους νέους αθλητές και τους προπονητές και εύχεται σε όλο το αγωνιστικό τιμ υγεία και κάθε επιτυχία την νέα αγωνιστική χρονιά.

Αποχαιρετά τους αθλητές Νίκο Μαμαλάκη και Χάρη Κοντό οι οποίοι διαμένουν πλέον μόνιμα στην Αθήνα και τους ευχαριστεί για την σημαντική προσφορά τους στον σύλλογο.

 

Παρουσίαση της ομάδας και σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες, όταν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ, σε συνέντευξη τύπου.

 

 

Επίσης τίθεται σε κυκλοφορία η νέα κάρτα μέλους-διαρκείας που αφορά την ελεύθερη είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και θα τιμάται στα 40 €.

Γίνεται αντιληπτό ότι η επιτυχία στη διάθεσή των καρτών θα βοηθήσει στην προσπάθεια περαιτέρω ενδυνάμωσης του ρόστερ.

 

Κεντρικά σημεία προμήθειας των καρτών διαρκείας: RETRO MUSIC BAR (κεντρική πλατεία Σπάρτης), ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΗ – TERMINAL (Κων/νου Παλαιολόγου 14) αλλά και από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.