Α.Ο. Χαλκίς: Πρώτο φιλικό με Παντριαδικό. Ευχαριστήρια επιστολή

0
79
Το πρώτο της φιλικό θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη ο ΑΟ Χαλκίδας καθώς στις 18.00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παντριαδικό. Στα μεταγραφικά, ο έμπειρος προπονητής θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνουν ακόμη αρκετές κινήσεις ώστε οι νερατζούρι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

 

H ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Χαλκίδας για την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, κ. Ζλακώνη Λίλιαν.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ευχαριστεί την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κ.Ζλακώνη Λίλιαν, τον αντιπρόεδρο κ. Αναγνωστάκη Κωνσταντίνο, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και τον διευθυντή κύριο Γκούνη Φώτη για την θετική ανταπόκριση που επιδεικνύουν στις προσπάθειες που καταβάλει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ για την επίτευξη των στόχων του.

Θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι παρ’ όλες τις αντίξοες, για την εποχή, συνθήκες ο ΔΟΑΠΕΧ με καθημερινές προσπάθειες διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας και των υπόλοιπων γηπεδων της πόλης.

Από πλευράς μας δηλώνουμε ότι το εξαιρετικό κλίμα της συνεργασίας μας θα παραμείνει διαρκές και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να δώσουμε στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ την θέση που του αξίζει, με βάση την ιστορία του.
Εκ του Δ.Σ.”

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Γ’ Εθνικής