Α.Ο. Λουτρακίου: Ισόπαλος 2 – 2 με κ20 Ατρομήτου. Δηλώσεις (βίντεο)

Φιλικός αγώνας: A.O Λουτράκι – Κ20 Ατρόμητος ΑΘηνών 2-2. Τα γκολ της αναμέτρησης και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Περιστερίου κ. Γιώργου Κορακάκη.

Posted by Α.Ο. Λουτράκι on Sunday, 9 August 2015

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό τεστ των οράνιε με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών.

Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους και έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα σε αυτό το …πρώιμο στάδιο προετοιμασίας των ομάδων τους.

Ο Χρυσαφίδης στο 41ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, έκλεψε τη μπάλα από τον Κυρίτση  και με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για τους οράνιε.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44ο λεπτό, όταν ο Μωραϊτης έκανε το γύρισμα από πλάγια, ο Κόντης απέκρουσε αρχικά την κοντινή προβολή του Romario, αλλά ο βραζιλιάνος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «μπλε» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 64ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζαρίδη. Την παράβαση κέρδισε ο Τσατσόπουλος μετά από ανατροπή του Χουστουλάκη.

Οι οράνιε ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 68ο λεπτό, μετά τη μπαλιά του Μάγγου στην πλάτη της άμυνας των Περιστεριωτών και το κοντινό πλασέ του Κωβαίου.

Ο κ. Μεσολόγγης άφησε εκτός αποστολής τους Αποστολάκη, Δημάκη και τους τερματοφύλακες Διαμαντή και Παναγιωτόπουλο.  Ο Αποστολάκης  για προληπτικούς λόγους, αφού ολοκληρώνει αυτές τις μέρες την αποθεραπεία του στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο  να αποφευχθεί οποιαδήποτε πρόσθετη επιβάρυνση . Ο Δημάκης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και τις τελευταίες τρεις μέρες  ακολουθεί  ατομικό ειδικό πρόγραμμα.  Οι Διαμαντής και Παναγιωτόπουλος προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μήτρου και θα αγωνιστούν και οι δύο  στο επόμενο φιλικό παιχνίδι των οράνιε , την επόμενη Πέμπτη στη Ραφήνα με την τοπική Τριγλία.

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, έκανε ο Μουσταφά Μπεκάι. Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός από την ομάδα Νέων συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Χρόνο συμμετοχής (αγωνίστηκε σε ολόκληρο το β’ μέρος)  πήρε και ο Οδυσσέας Νικολάου που τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από τους οράνιε.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Κεκερης με βοηθούς τους κ.κ Κωνσταντόπουλο και Μπετσόγλου.

Οι  δύο ομάδες αγωνίστηκαν με:

A.O Λουτράκι (κ. Μεσολόγγης)

Α’ ημίχρονο

Κόντης, Χουστουλάκης, Γκαρμίρης, Μπεκάι, Μαυρέλης, Σπέτσης, Παπουτσής, Σιώκος, Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος, Χατζηστάμου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι : Καλογερής, Τσώκος, Παπαναστασίου, Νώτης, Νικολάου, Μάγγος, Ζερβός, Σπανίδης, Πετρίδης και Κωβαίος.

Κ20 Ατρόμητος (κ. Κορακάκης)

Α’ Ημίχρονο

Κυρίτσης, Γιαταγανάκης, Τζιτζικαλάκης, Μωραϊτης, Κωστούλας, Romario, Τσατσόπουλος, Νταβιώτης, Λαζαρίδης, Ronaldo, Sebastian.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης: Χανιώτης (τερμ.), Σαμπατάκος (τερμ.), Κομνηνός, Χαράλαμπος, Νηρέας, Παυλής, Ντίντης, Παναγιωτόπουλος, Σιάνος, Μπαλάσκας και Κουτρούλης.

Οι δηλώσεις του κ. Μεσολόγγη μετά τη λήξη του αγώνα:

“Ήταν το πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκίνησε για εμάς. Σε αυτά τα παιχνίδια σημασία έχει να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές, να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και σε δεύτερη μοίρα κοιτάμε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε κάποια νέα παιδιά που αποκτήσαμε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να τα εντάξουμε στο γενικότερο σύνολο, στον τρόπο παιχνιδιού και γενικότερα στη φιλοσοφία της ομάδας. Θέλω να ευχηθώ για μια χρονιά που τα παιδιά θα είναι όλα υγιή , που δεν θα έχουμε την ατυχία με τους περσινούς σοβαρούς τραυματισμούς  και η διοίκηση που καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για άλλη μια χρονιά , ο κόσμος, όλοι μας να δούμε τις προσπάθειες μας  να φέρουν θετικά αποτελέσματα.  Καλή χρονιά στον Ατρόμητο και πολλά συγχαρητήρια στο φίλο μου το Γιώργο (σ.σ Κορακάκη) και τους συνεργάτες του  για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στην ομάδα Κ20 του Ατρόμητου.»