Δόξα Νέας Μανωλάδας: Κινήσεις έως σήμερα. Δήλωση Τακτικού. Διαρκείας

Ο Τσίρκοβιτς έχει στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές και θα γίνουν ακόμη 3-4 προσθήκες.

Έχουν αποκτηθεί οι Γιώργος Κυριαζόπουλος, Νίκος Βραχνής, Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, Σταύρος Σούλης, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Νιφορόπουλος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Καλλιακμάνης, Σάκης Τσουκαλάς.

Ανανεώσεις από τον περυσινό κορμό. Ανδρέας Γούρμος, Δημήτρης Βατσής, Αλέξανδρος Μελετίδης, Βαγγέλης Λαθύρης, Σωτήρης Νικολακόπουλος, Θανάσης Νικολόπουλος, Δημήτρης Λιβάνης, Βασίλης Σούλης, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Θύμιος Αργυρόπουλος και Θοδ. Κοτσόκολος.

Ο Νίκος Τακτικός σε δηλώσεις του τόνισε:

«Ξεκινήσαμε με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους. Εύχομαι να έχουν υγεία όλοι και να περάσουμε μια χρόνια ευχάριστη όπως και πέρσι. Οι στόχοι της Δόξας για φέτος είναι στον πολύ ανταγωνιστικό όμιλο με μεγάλα ονόματα που θα μετέχει, να έχει μια καλή πορεία και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, δεδομένου και της περσινής μας άριστης πορείας.
Άλλωστε οι μισές ομάδες από ότι ξέρω θα υποβιβαστούν. Κάτι που αυξάνει τις δυσκολίες.
Θα προσφέρουμε θέαμα και ένα είναι σίγουρο, ότι θα παίζουμε όλα, μα όλα, τα παιχνίδια στα ίσια, όπως άλλωστε κάναμε και πέρυσιΈχουμε βγάλει σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας που είναι στην τιμή των 100 ευρώ για όλα τα παιχνίδια και καλούμε τους φιλάθλους της Ηλείας και Αχαΐας να δώσουν το παρών σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας.  Η Δόξα δεν είναι μόνο της Μανωλάδας, αλλά όλης της ευρύτερης περιοχής γιατί αυτοί, όλοι αυτοί οι φίλαθλοι την στηρίζουν. Εμείς δεν βασιστήκαμε ποτέ σε έναν μεγαλοεπενδυτή όπως άλλες ομάδες, και μετά να καταρρεύσει η ομάδα… Η Δόξα είναι ο κόσμος της, οι φίλαθλοι της, οι συνδρομητές της όλοι. Η Δόξα ανήκει σε όλους αυτούς που την αγαπούν και την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια , παρά τις μεγάλες δυσκολίες που διανύουμε τον τελευταίο καιρό γενικότερα στην πατρίδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για τα άρθρα της Γ’ Εθνικής