ΠΑΟ Βάρδας: Σπάρτη, κινήσεις και οικονομική ενίσχυση!

Στον ΠΑΟ Βάρδας, η υπάρχουσα ομάδα με όσο έμψυχο υλικό υπάρχει ως τώρα, μπήκε και στο γήπεδο για έναρξη προετοιμασίας από το απόγευμα της Δευτέρας.

 

Και μάλιστα όπως γνωστοποιήθηκε, ήδη η ομάδα έκλεισε και το πρώτο φιλικό της ματς προετοιμασίας, αρκετά δυνατό μάλιστα. Συγκεκριμένα, για την προσεχή Κυριακή 16 Αυγούστου με αντίπαλο την Α.Ε. Σπάρτης, που και γι” αυτήν θα είναι το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας έχοντας πάντως ξεκινήσει προπονήσεις από την περασμένη εβδομάδα (θα γίνει στη Βάρδα και η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες). Ομάδα φιλόδοξη, που μετά την άνοδο της από τα μπαράζ πρωταθλητών Ενώσεων, θέλει να πρωταγωνιστήσει και στη Γ” Εθνική. Νέος τεχνικός της ο γνώριμος από τον Πανηλειακό στη Γ” Εθνική (επαγγελματική, 2011 – 2012 και στα τέλη του πρωταθλήματος 2012-2013) Σωτήρης Αντωνίου, και αρκετές οι μεταγραφές της ως τώρα.

– Την ίδια στιγμή η ενίσχυση συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΒ. Με «ηχηρή» συμφωνία του Βαγγέλη Γκάτση, γνωστού κι έμπειρου κεντρικού επιθετικού, 33 ετών, με σημαντική θητεία κατά σειρά σε Παναιτωλικό, Ναύπακτο, Πατραικό, Παναχαική (4 χρόνια από 2004 ως 2008, με 92 συμμετοχές και 19 γκολ), Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Κύμη, Ρούβα Ηρακλείου, Ατρόμητο Λάππα (πρόπερσι με 30 συμμετοχές και 12 γκολ) και πέρυσι Μεσολόγγι (πρώτος σκόρερ της Α” Αιτωλοακαρνανίας).

– Ακόμα στην ομάδα εντάχθηκαν, ο 19χρονος ταλαντούχος γκολκήπερ Βασίλης Δασκαλόπουλος (που έχει ξεκινήσει από τους Νέους Πανηλειακού και πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας), ο αμυντικός Σωτήρης Διακάτος (πέρυσι στην Αχαική, προηγούμενα και στον Ατρόμητο Λάππα), κι ο ο Αχαιός μεσοεπιθετικός Άγγελος Βέρρας.

Σύμφωνα με τις προηγούμενες ανακοινώσεις έχει συμφωνηθεί και η παραμονή του πολύτιμου Νίκου Ντόμα και του έμπειρου Δημήτρη Νικολόπουλου.

– Ενώ νωρίτερα ανακοινώθηκε και η απόκτηση – επιστροφή του γνωστού Ηλείου επιθετικού Θοδωρή Θεοδωρακόπουλου (αγωνίστηκε και πέρυσι στον πρώτο γύρο κι έπειτα αγωνίστηκε στον ΑΟ Κυπαρισσίας) κι επέστρεψε κι ο Αλέξανδρος Σοφιανόπουλος (από δανεισμό στον ΑΠΟ Κουρτεσίου), ενω έχουν ανανεώσει παραμονή και οι: ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΔΡΙΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (επέστρεψε από δανεισμό στον ΑΠΟ Κουρτεσίου).

Ξεκαθαρίζει οριστικά για Κ. Κωνσταντινίδη

– Και μέσα στο επόμενο διήμερο θα οριστικοποιηθεί ή όχι η συμφωνία για παραμονή και του γνωστού, ικανού και πολύπειρου Κώστα Κωνσταντινίδη (ο οποίος έχει προφορικά συμφωνήσει για παραμονή, αν όμως δεν προχωρήσει μια πρόταση που του ήρθε από ομάδα Β” Εθνικής τις ημέρες που ο ΠΑΟΒ είχε αρχικά αποφασίσει να μην κατέβει στο πρωτάθλημα – η ομάδα Β” Εθνικής που πιθανότατα είναι ο Παναιγιάλειος αναμένεται να πάρει προπονητή μέσα στο διήμερο αυτό και άμεσα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Κωνσταντινίδη, δηλαδή αν πάει τελικά εκεί ή παραμείνει στον ΠΑΟΒ ενισχύοντας τον πολύ, και αγωνιστικά, αλλά κι από πόστο άμεσου συνεργάτη του Ηλία Φωτόπουλου στην τεχνική ηγεσία).

Αγώνας δρόμου για οικονομική ενίσχυση

Την ίδια ώρα, το συμβούλιο που προέκυψε πρόσφατα, παραμένει προσωρινό, και έχει αυτό το διάστημα περισσότερο το χαρακτήρα «Επιτροπής σωτηρίας». Ενώ …τρέχει και όλες τις διαδικασίες, που αφορούν την περαιτέρω συγκέντρωση χρημάτων, μέχρι και τις 14 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει… ταμείο, ώστε να αποδειχθεί το κατά πόσον είναι πράγματι εφικτή και στην πράξη η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

– Μέσα στο διάστημα αυτό, ήδη γίνεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια για εγγραφή μελών που θα δίνουν μηνιαία συνδρομή, αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερων διαφημιζομένων χορηγών. Καθώς και προώθηση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.

– Ενώ, για οικονομική ενίσχυση, στις 12 Αυγούστου διοργανώνεται από το σωματείο λαϊκό πανηγύρι στη Βάρδα με τον γνωστό δημοτικό τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη (το οποίο είχε αναβληθεί στις 4 Ιουλίου λόγω του δημοψηφίσματος).

Γίνεται, λοιπόν, μια συντονισμένη προσπάθεια από τον κόσμο της Βάρδας και ευχή όλων είναι αυτή να ευοδωθεί, ώστε στις 14 Αυγούστου που θα γίνει η κρίσιμη … «σούμα» των ως τότε αναγκαίων εισπραχθέντων, να αποδειχθεί ότι όντως βγαίνουν τα… κουκιά! Αυτό άλλωστε ευελπιστούν ότι θα γίνει και θεωρούν σχεδόν σίγουρο οι άνθρωποι που «τρέχουν» τις κινήσεις αυτές.
ΠΗΓΗ: iliaoikonomia