Ατρόμητος – Λαμία 1 – 2. Λαμία διπλό με ανατροπή, θύμισε Σπάρτη στο ίδιο γήπεδο!

Μετά την επική νίκης της Α.Ε. Σπάρτη και την ανατροπή της επί της Κυπαρισσίας ήρθε η Λαμία να ανατρέψει το εις βάρος της 1 – 0 και να πάρει μια μεγάλη νίκη με 2 – 1. Αξιοσημείωτο ότι Κυπαρισσία και Ατρόμητος ήταν γηπεδούχοι και ότι οι δύο ανατροπές έγιναν σε διάστημα 2 μήνων με μόλις 2-3 αγώνες να έχουν διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο.

Φυσικά η ανατροπή Σπάρτης επί της Κυπαρισσίας ήταν κάτι πολύ πιο δύσκολο αφού έγινε σε καθοριστικής σημασίας αγώνα και έχανε με 2 γκολ διαφορά!!

Αν και σε φιλικό επίπεδο, η Λαμία πήρε σπουδαία νίκη γοήτρου, 2-1 μέσα στο Περιστέρι, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ με τον Ατρόμητο.

 

Αν και πριν μέρες ο Ατρόμητος έπαιρνε σπουδαία πρόκριση επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης και έχει μπροστά του πλέον την Φενέρμπαχτσε, απέναντι στη Λαμία δεν έδειξε το ίδιο πρόσωπο.

Και η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου κατάφερε μέσα στο Περιστέρι να πάρει μεγάλη φιλική νίκη με σκορ 2-1, επιστρέφοντας μάλιστα απ’ το γρήγορο τέρμα με το οποίο βρέθηκε να χάνει!

Στο 14′ ο Περιστεριώτες ανέκτησαν τα ηνία του ματς με τον Μπρίτο κι ενώ η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Ρίζο. Ωστόσο, οι Λαμιώτες δεν το έβαλαν κάτω και στο 40′ ήρθε η απάντησή τους.

Έπειτα από σέντρα του Σερζίνιο, ο Αντωνίου έπιασε την κεφαλιά κι έφερε το ματς στα ίσα. Και τελικά, στο δεύτερο μέρος, η επιμονή και η διάθεση που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι, απέδωσαν καρπούς. Στο 70’ με γκολ του Τριανταφυλλάκου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ προκλήθηκε σύγχυση στα καρέ του Μπάρκα, με τον πρώην παίκτη του Άρη να χρίζεται σκόρερ.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ (46’ Μπάρκας) – Μπάλλας (46’ Κιβρακίδης), Εμπόου (46’ Φυτανίδης), Λαζαρίδης (46’ Θεολόγου), Μπίτολο (46’ Κούρος) – Γοδόι (46’ Ουσέρο), Παπασπύρος (46’ Νάτσος) – Ούμπιδες (46’ Λημνιός), Στόιτσεφ (46’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (46’ Μαρσελίνιο) – Ναπολεόνι (46’ Λε Ταλέκ)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος – Σουλιώτης, Κοντέων, Τσαμουρής, Τσόπελας – Ενγκουέμ, Καραγιάννης, Τόσκας – Αντωνίου, Σερζίνιο, Νεόφυτος. Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλάκος, Καραλής, Νατσιόπουλος, Θαναηλάκης, Τσιλούλης

ΠΗΓΗ: mikriliga.com