Παναργειακός: Σε μηχανική υποστήριξη μέχρι την Δευτέρα

0
113

Μία από τα ίδια στην συνέλευση του Παναργειακού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ  και είχε ως στόχο να σχηματιστεί διοίκηση για να προχωρήσει η ομάδα στην επομενη μέρα.
Όταν τέθηκε το ερώτημα προς το σώμα , ποιος θέλει να μπει και να πλαισιώσει τα τέσσερα άτομα της διοικούσας επιτροπής που είχαν απομείνει ( ξεκίνησαν εφτά ) για να γίνει ένα εννιαμελές συμβούλιο κανείς δεν αποκρίθηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρξει και πάλι διοίκηση.

Η διοικούσα ότι ήταν να κάνει το έκανε, εξασφάλισε την συμμετοχή στην Γ΄εθνική κατηγορία και έκανε επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να μπουν στην ομάδα λόγω της οικονομικής επιφάνειας που διαθέτουν. Η απάντηση που πήραν από όλους , ήταν όχι ευχαριστούμε πολύ.
Τον λόγο πήρε σε κάποια στιγμή και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Αποστολόπουλος και ενημέρωσε τους παρόντες για πολλά πράγματα , όπως τι χρειάζεται η ομάδα στην Β εθνική και τοποθετήθηκε λέγοντας πως είναι προτιμότερο ο Παναργειακός να παίξει στην Γεθνική παρά στην Β και με δικά του παιδιά και οργάνωση να ξαναπροσπαθήσει για το παραπάνω βήμα.

Ο Παναργειακός βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και προτάθηκε μάλιστα να πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο. Κάποιος έριξε την πρόταση να περιμένουν 4 ημέρες ακόμα μέχρι και την Δευτέρα μήπως και γίνει κάτι. Εκεί στην οριστική πλέον γενική συνέλευση η θα γίνει διοίκηση ή η ομάδα θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο.

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitikaargolida.gr/

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής