Κύπελλο Λακωνίας: 32 ομάδες. Κλήρωση. Πληροφορίες

0
99

Το Δ.Σ. της Ένωσης στην συνεδρίασή του στις 12-08-2015 επικύρωσε τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων της Ένωσης στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών ομάδων.

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο είναι τριάντα δυο (32) και είναι  : 1 Γ΄ Εθνικής 13 Α΄ Κατηγορίας, 12 Α1΄ Κατηγορίας και 6 της Β΄ Κατηγορίας.

Η Κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου θα πραγματοποιήθει την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 και ώρα 19:30 στο Α.Ε.Κ. της Ε.Π.Σ. Λακωνίαςστον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης 

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. (Α΄ Φάση) θα διεξαχθούν ως εξής :

1) Στην πρώτη αγωνιστική (Σάββατο & Κυριακή 12-13/09/2015)  θα αγωνιστούν οι ομάδες της Β΄ κατηγορίας που δήλωσαν συμμετοχή σε μονές συναντήσεις όπου εδώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η διαδικασία της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π.  και οι ομάδες της Α1 Κατηγορίας, σε μονές συναντήσεις όπου εδώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η διαδικασία της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π.

2) Στην δεύτερη αγωνιστική (Σάββατο & Κυριακή 19-20/09/2014)  θα αγωνιστούν οι ομάδες που θα προκριθούν από την πρώτη αγωνιστική και οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και της Α΄ Κατηγορίας, σε μονές συναντήσεις όπου εδώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η διαδικασία της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. και το πλεονέκτημα έδρα θα έχει η ομάδα της κατώτερης κατηγορίας. 

(ΕΝΝΕΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ) 

3) Στην τρίτη αγωνιστική (Σάββατο & Κτριακή 26-27/09/2015)  θα αγωνιστούν οι ομάδες που θα προκριθούν από την δεύτερη αγωνιστική σε μονές συναντήσεις όπου εδώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η διαδικασία της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. και το πλεονέκτημα έδρα θα έχει η ομάδα της κατώτερης κατηγορίας.  

4) Στην τέταρτη αγωνιστική (προημιτελικά) θα αγωνιστούν οι ομάδες που θα προκριθούν από την τρίτη αγωνιστική σε μονές συναντήσεις όπου εδώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η διαδικασία της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. και το πλεονέκτημα έδρα θα έχει η ομάδα της κατώτερης κατηγορίας.    

5) Στη πέμπτη αγωνιστική (Ημιτελικά) θα λάβουν μέρος, οι τέσσερις (4)  ομάδες, που θα προκριθούν από την τέταρτη αγωνιστική (προημιτελικά) και θα διεξαχθεί με το σύστημα των διπλών συναντήσεων (εντός και εκτός έδρας)

Οι ημερομηνίαες για την 4η & 5η αγωνιστική θα καθοριστούν με νεότερη απόφαση της επιτροπής.

Για τους αγώνες του Κυπέλλου, τα έξοδα διαιτησίας, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα, επιβαρύνουν με 50%  καθ’ ένα εκ των δύο διαγωνιζομένων σωματείων.

Τα έξοδα του ιατρού αγώνα καταβάλλονται από τα γηπεδούχα Σωματεία. 

 

Η οικονομική οργάνωση και διαχείριση των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων (1ης Φάσης), ύστερα από σχετική απόφαση της ΈΝΩΣΗ , ανατίθεται στα γηπεδούχα σωματεία.

 

Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα σε αγώνες που κρίνει ότι θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση φιλάθλων να διενεργεί η ίδια την οικονομική οργάνωση και διαχείριση του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων Λακωνίας