Κλάδης: Ζητάω από τον κόσμο υπομονή και στήριξη. Σίγουρα δύο ακόμη μεταγραφές

Μία ακόμα εβδομάδα προετοιμασίας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή για την Καλαμάτα (μιας και το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό).

 

Οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί στο Στάδιο και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο για τη Δευτέρα το απόγευμα. Το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη με το Μεσσηνιακό, ενώ την άλλη Κυριακή (23 Αυγούστου) η “Μαύρη Θύελλα” θα υποδεχτεί τους νέους του Παναιτωλικού.

Στην αποστολή θα βρίσκονται πάντως και όσοι επαγγελματίες παίκτες, μείνουν εκτός από την πρεμιέρα της Σοιύπερ Λίγκας με τον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου θα είναι ένα αξιόλογο τεστ για την Καλαμάτα, (που θα παίξει το Σεπτέμβριο και με τον Παναιγιάλειο) η οποία χτίζεται από την αρχή, υπό τις οδηγίες του Κώστα Κλάδη. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο “Ν”, ζητά υπομονή και στήριξη από τον κόσμο και εκτιμά ότι με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και θα γίνουν, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

“Είμαι ικανοποιημένος από την όρεξη των παιδιών. Διακρίνω ότι υπάρχει ταλέντο και παίκτες με φιλοδοξίες. Πρόκειται όμως για μια καινούρια ομάδα, που θέλει χρόνο και δουλειά. Ζητάω από τον κόσμο υπομονή και στήριξη. Πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Εκτιμώ ότι η νέα χρονιά, θα είναι διαφορετική προς το καλύτερο”.

Ο Κ. Κλάδης τονίζει στη συνέχεια ότι το ρόστερ δεν έχει ακόμα κλείσει: “Παρά τις δυσκολίες στο οικονομικό, ο κ. Ράλλης έψαξε και βρήκε καλούς παίκτες και έκανε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε σίγουρα δύο ακόμα μεταγραφές και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα, το ρόστερ θα είναι έτοιμο”.

Οι μεταγραφές για τις οποίες κάνει λόγο ο προπονητής της Καλαμάτας, είναι ένας μεσοαμυντικός (εξάρι) και ένας μεσοεπιθετικός. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση, αλλά ακόμα δεν έχουν υπογράψει. Ο Γιώργος Ράλλης επιστρέφει αύριο από διακοπές και έτσι από εβδομάδα ανμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.
ΠΗΓΗ: eleftheriaonline

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής