Α.Ε. Σπάρτη: Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Δευτέρας. (βίντεο)

0
112

Συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Α.Ε. Σπάρτη με την προπόνηση της Δευτέρας 17 Αυγούστου στο Σαϊνοπούλειο. Το νέο πρόσωπο ακούει στο όνομα Θεμιστοκλής Τσέλιος (1997).

Η Α.Ε. Σπάρτη έχει δοκιμάσει διάφορους τερματοφύλακες μέχρι σήμερα και ο Αντωνίου συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για αυτή τη θέση.  Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών δοκιμάστηκε και ο νεαρός ταλαντούχος Τσέλιος ο οποίος ήταν στους μικρούς της ΑΕΚ και έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Αύριο Τρίτη το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις (πρωϊ – απόγευμα) και την Τετάρτη στις 18:00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό αγώνα στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού.

Ένας αγώνας ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους των δύο ομάδων αφού οι στόχοι και των δύο στην κατηγορία είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Η Α.Ε. Σπάρτη συνεχίζει τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές αφού δεν έχει τελειώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις και αναμένεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να αποκτήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης ο Τάντιτς δεν ήρθε σήμερα στην Λακωνική πρωτεύουσα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε συνεργασία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Α.Ε. Σπάρτη