Α.Ε. Σπάρτη: Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Δευτέρας. (βίντεο)

Συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Α.Ε. Σπάρτη με την προπόνηση της Δευτέρας 17 Αυγούστου στο Σαϊνοπούλειο. Το νέο πρόσωπο ακούει στο όνομα Θεμιστοκλής Τσέλιος (1997).

Η Α.Ε. Σπάρτη έχει δοκιμάσει διάφορους τερματοφύλακες μέχρι σήμερα και ο Αντωνίου συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για αυτή τη θέση.  Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών δοκιμάστηκε και ο νεαρός ταλαντούχος Τσέλιος ο οποίος ήταν στους μικρούς της ΑΕΚ και έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Αύριο Τρίτη το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις (πρωϊ – απόγευμα) και την Τετάρτη στις 18:00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό αγώνα στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού.

Ένας αγώνας ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους των δύο ομάδων αφού οι στόχοι και των δύο στην κατηγορία είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Η Α.Ε. Σπάρτη συνεχίζει τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές αφού δεν έχει τελειώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις και αναμένεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να αποκτήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης ο Τάντιτς δεν ήρθε σήμερα στην Λακωνική πρωτεύουσα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε συνεργασία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Α.Ε. Σπάρτη