Ολυμπιακός Γυθείου: Πρώτη προπόνηση και αγιασμός. Δήλωση της Προέδρου (φωτογραφίες)

 

Σήμερα, Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 ξεκίνησε και επίσημα στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου η προετοιμασία του Ολυμπιακού Γυθείου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Της πρώτης προπόνησης προηγήθηκε η παρουσίαση στους παίχτες του νέου προπονητή και το καλωσόρισμα των νέων παιχτών από τους παλιούς, ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και η ανταλλαγή ευχών για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση των παιχτών της ομάδας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή κ. Αναγνωστόπουλου. Το παρόν έδωσαν μέλη του συμβουλίου της ομάδας με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Κατερίνα Κολοκοτρώνη, επίσης παρών ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπουκουβάλας Ιωάννης.

Δήλωση προέδρου Ολυμπιακού Γυθείου κ. Κατερίνας Κολοκοτρώνη

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας με το βασικό κορμό που διαθέτει εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός Γυθείου , χωρίς καμία απουσία. Η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις απαιτούμενες θέσεις χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε στο μυαλό μας προσθήκες, που θα κάνουν τη διαφορά. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με παίχτες εκτός περιοχής και θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες για το πως θα κινηθούμε. Καλή αρχή εύχομαι στην ομάδα, καλή συνεργασία μεταξύ μας και σίγουρα θα πετύχουμε το στόχο μας και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο! Χρειαζόμαστε το κόσμο δίπλα μας και του ζητάμε να είναι!

Το κείμενο από το githio-click

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε άρθρα του Ολυμπιακού Γυθείου