Σπαρτιατικός: Εισιτήρια διαρκείας 2015-16

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας στην συμφέρουσα τιμή των 40 ευρώ και μοιράζονται στα καταστήματα RETRO MUSIC BAR (Κεντρική Πλατεία Σπάρτης), ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΗ – TERMINAL (Κων. Παλαιολόγου 14) αλλά και από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Εισιτήρια διαρκείας θα είναι διαθέσιμα και στην 1η προπόνηση της ερχόμενης Πέμπτης.

Η τιμή διάθεσης είναι συμφέρουσα δεδομένου ότι θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε 13 εντός έδρας αγώνες άνετα και χωρίς καθυστερήσεις αφού η ομάδα προσανατολίζεται οι κάτοχοι διαρκείας να εισέρχονται από την βόρεια είσοδο. Επιπλέον αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας στηρίζεται οικονομικά την ομάδα ώστε να ανταπεξέλθει στις δαπανηρές μετακινήσεις της ομάδας και στα λειτουργικά έξοδα του Πρωταθλήματος.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

Ο Σύλλογος θεωρεί πως η παρουσία του κοινού στην πρώτη προπόνηση θα δώσει δύναμη στους αθλητές και στους προπονητές στην δύσκολη προσπάθεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.