Κυπαρισσία: Φιλικό με Παπαφλέσσα Χώρας. Επιστροφή Μιτρόφ.

0
68

 

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο πρώτο τεστ κόντρα στον Τέλλο Άγρα, η ομάδα επέστρεψε χθες στις προπονήσεις. Παρόντες άπαντες πλην των δικαιολογημένων για επαγγελματικούς λόγους Γιαννόπουλου και Κόλλια. Το σπουδαιότερο νέο όμως είναι η επιστροφή σε κανονικές προπονήσεις του Ίλε Μιτρόφ για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Μάιο στο πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕ Σπάρτης. Χαιρόμαστε πολύ Ile που σε βλέπουμε πάλι ετοιμοπόλεμο, καλή υγεία σου ευχόμαστε αγόρι μου…!! Επίσης σε κανονικούς ρυθμούς επανήλθε και ο Παπαγεωργίου μετά από μιάς εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα που υπέδειξε ο Νίκος Φρούσσος είχε αρκετό τρέξιμο, πράγμα που σημαίνει πως αποφάσισε να τους φορτσάρει στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά περιελάμβανε και δίτερμα στο μισό γήπεδο με την παράσταση να κλέβει το γκολ του Γαργαρώνη με ανάποδο ψαλίδι (!!!) σε βάρος του εμβρόντητου Αθανασόπουλου.

Επίσης πρέπει να σας αναφέρουμε ότι ο ΑΟΚ έχει κλείσει φιλικό για την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 17:30 στο γήπεδο Κυπαρισσίας κόντρα στον πάντα δυνατό Παπαφλέσσα Χώρας που και φέτος θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία.

Από την Ανοιχτή ομάδα φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα της Μεσσηνίας