Παναιγιάλειος: Αυτοί μένουν, μεταξύ αυτών και ο Σταμογιάννος

0
105

Διαβάστε ποιοι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ θα φορούν και τη νέα σεζόν τα “μελανόλευκα” και ποιοι ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται.

 

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η πρώτη του Παναιγιαλείου ενόψει της νέας σεζόν. Με αντίπαλο το χρόνο ο νέος τεχνικός των Αιγιωτών Παναγιώτης Τζαναβάρας καλείται να πλαισιώσει το ρόστερ και να “χτίσει” μια ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν 11 ποδοσφαιριστές. Ήδη οι περισσότεροι έχουν κληθεί να ανανεώσουν, ενώ οι υπόλοιποι ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα, το παρών στην αυριανή πρώτη προπόνηση θα δώσουν οι Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας, Ρέλλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Μπουρλάκης, Σταμογιάννος, ενώ θα προωθηθεί από την ομάδα ο Νέων ο 19χρονος μέσος Απόστολος Στίκας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οιΑκπαρίδης, Νάστος, Μωυσίδης, Σεχολάρι, Καμινιώτης, Μυλωνόπουλος καιΔιαμαντόπουλος.

Πλην του Παπαδόπουλου που επιστρέφει στο Αίγιο μετά τον δανεισμό του στην Αχαϊκή, το δρόμο της επιστροφής έχει πάρει και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τσάπαλος ο οποίος έπαιξε στη Δόξα Μανωλάδας επίσης υπό τη μορφή δανεικού.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com