Παναργειακός: Εκλογή Δ.Σ. Ετοιμάζεται για μπαράζ, έρχονται παίκτες (βίντεο)

0
67

Σε μια γενική συνέλευση με πολύ ένταση και ασάφειες και κατ΄αρχήν άτυπη η οποία όμως τελικώς έγινε νόμιμη, βγήκε το νέο Δ.Σ. του Παναργειακού.
Δημιουργήθηκε  μεγάλη ένταση μεταξύ του Γιώργου Μπέλλου και του Κώστα Βαρελά , με αποτέλεσμα την αποχώρηση του πρώτου και την απόσυρση της πρότασής του για να αναλάβει την ομάδα αφού είπε πως έχει μαζί του έξι αργείους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά δεν τους κατονόμασε αφού ζήτησε πρώτα να του δώσουν το Οκ και μετά θα έλεγε τα ονόματα τους. Για πολύ ώρα η συζήτηση περιστράφηκε στο ενδεχόμενο η ομάδα να συμμετάσχει στα μπαράζ για την Β΄ Εθνική κατηγορία, ένα ενδεχόμενο που χαροποιεί τους φιλάθλους οι οποίοι και θέλουν να πανηγυρίσουν την άνοδο της ομάδας. Από την παλιά διοίκηση ο απερχόμενος πρόεδρος Βαγγέλης Πιλικίγκος δήλωσε πως θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, όμως δεν θα μπορεί πλέον για προσωπικούς λόγους να συμμετάσχει στο Δ.Σ.
Εκείνη την στιγμή ο Κώστας Κιμουλιάτης, , είπε πως νιώθει ηθική υποχρέωση να βοηθήσει τον Παναργειακό να πετύχει τον στόχο που είχαν θέσει από την αρχή και δηλώνει παρών να βοηθήσει όπως μπορεί από την πλευρά του για να είναι επιτέλους η ομάδα του Παναργειακού στην Β εθνική.
Στην συνέχεια μετά από πολλά  που ειπώθηκαν αλλά δεν είχαν καμία σχέση με την Συνέλευση ,αλλά ήταν προσωπικά μαχαιρώματα παλαιών πεπραγμένων, επιτέλους συστάθηκε διοικητικό συμβούλιο με την σύμφωνη γνώμη όλων που αποτελείται από τους Μπακοπάνο, Αντωνόπουλο Δ., Βαρελά Κ., Κιμουλιάτη Κ., Κουτάλη Γ., Χριστόπουλο, Ταραντίλη Αικ., Βαρελά Ν., Πούλο Κ., Παπαδόπουλο Α.
Επίσης θα βοηθήσουν ενεργά και οι Πιλιγκίκος και Μαρλαγκούτσος αλλά χωρίς να είναι στο Δ.Σ.
Τώρα ειπώθηκε ότι έχουν γίνει επαφές με ποδοσφαιριστές και είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν και ας έχουν πάει σε άλλες ομάδες αφού τα δελτία τους δεν έχουν κατατεθεί για να παίξουν τα μπαράζ και να βοηθήσουν και αυτοί ώστε να ανέβει η ομάδα στην Β εθνική. Έχουν μιλήσει συγκεκριμένα με 7 ποδοσφαιριστές ξένους και 9 ντόπιους και θεωρείται σίγουρο ότι η ομάδα θα κατέβει με 15-16  ποδοσφαιριστές και ότι πετύχει στα μπαράζ.

Προπονητής ακόμα δεν έχει κλείσει και όλες οι κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να μουν όλοι στο γήπεδο και να ετοιμαστούν για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Β εθνική.
Το νέο Δ.Σ  έκατσε μετά το τέλος της συνέλευσης για να τρέξει άμεσα τα θέματα αφού ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και ποδοσφαιριστές και προπονητής πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις.

Τώρα το κατά πόσο εφικτό είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές που ηταν στην ομάδα και έχουν πάει σε άλλη ακόμα και αν το δελτίο τους δεν είναι κατατεθειμένο, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αλλά σε πικοινωνία που είχαμε με κάποιους εξ αυτών , μάλλον πολύ δύσκολο έως απίθανο θεωρείται.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και ο Παναργειακός να μπορέσει να πανηγυρίσει την άνοδο και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitikaargolida.gr/