Πανηλειακός: “Προσδοκώ σε κάτι καλό” δηλώνει ο Γ. Λιατσής. Τίποτα συγκεκριμένο ακόμα…

Ο Πανηλειακός από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας διανύει πλέον τις πιο καθοριστικές μέρες, αφού αυτές είναι που θα κρίνουν τελικά ΑΝ μπορεί να φτάσει στη δημιουργία ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Κι όπως έχουμε ήδη αναφέρει από τα αμέσως προηγούμενα ρεπορτάζ, η μόνη ελπίδα που απομένει, είναι να έχει κάποια αποτελέσματα μια τελευταία πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί τις τελευταίες μέρες εκ μέρους του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή.

Ο οποίος μαζί με συνεργάτες του, ήδη έχουν επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα, τόσο του Πύργου, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα στο πλαίσιο της ανάγκης βοηθειών και οικονομικής ενίσχυσης προς την ομάδα.

– Από αυτές τις περιπτώσεις, στο προσκήνιο είναι ΔΥΟ (ώστε μια από τις δυο να αποτελέσει κεντρικό “πυλώνα” χρηματοδότησης κάποιων εξόδων της ομάδας)…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μία συνάντηση ανάμεσα στον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή και ενδιαφερόμενο επιχειρηματία έγινε την Κυριακή. Όπως είχαμε προαναγγείλειαπό τις προηγούμενες μέρες ότι θα γινόταν.

* * * Κι από ότι φαίνεται πρόκειται για την περίπτωση επιχειρηματία, που την περασμένη Δευτέρα εκπρόσωπος του – καταγόμενος από την Καλαμάτα – μετέφερε το ενδιαφέρον προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενασχόλησης του συγκεκριμένου επιχειρηματία με τον Πανηλειακό.

* * * Ενώ με την άλλη περίπτωση, ήταν κανονισμένη μια συνάντηση για εντός της Δευτέρας (πιθανότατα στην Αθήνα)

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν προέκυψε ΑΚΟΜΑ τίποτα συγκεκριμένο ή κάτι θετικό για κάποια από τις περιπτώσεις…

Τι αναφέρει ο Γ. Λιατσής

Και βέβαια, προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες από τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, ο οποίος δήλωσε στις «Πρώτη» και “Πατρίδα”:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε σοβαρές διαβουλεύσεις για το μέλλον του Πανηλειακού. Συζητήσεις για τον Πανηλειακό γίνονται όλο αυτό τον καιρό. Και όχι με έναν ή δύο μόνο ενδιαφερόμενους να επενδύσουν, αλλά με πολλούς. Πάντως το πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι να παράσχει στον Πανηλειακό τις αθλητικές εγκαταστάσεις που του αξίζουν, δηλαδή να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας του δημοτικού Σταδίου και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στα καθίσματα. Όπως και επίσης να αναβαθμιστούν οι προπονητικές εγκαταστάσεις της Συντριάδας. Κάνοντας αυτές τις κινήσεις, ο σύλλογος αποκτά ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα προκειμένου να προσελκύσει ενδιαφερόμενους επενδυτές. Μέσα στην εβδομάδα πιστεύω ότι θα μπορεί να ειπωθεί κάτι για το μέλλον της ομάδας και να μπορεί να έχει προκύψει κάτι θετικό».

* Ενώ όπως πληροφορηθήκαμε (κι έχουμε αναφέρει από το προηγούμενο ρεπορτάζ), την προσπάθεια αυτή συνδράμει πλέον κι ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας. Παρακινούμενος από το δήμαρχο (με τον οποίον ως γνωστόν έχει στενές φιλικές σχέσεις), αλλά κι από το ενδιαφέρον του για τον Πανηλειακό, που ο κ. Τζαβάρας έχει δείξει και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

  • Σε κάθε περίπτωση, για ονόματα οποιουδήποτε επιχειρηματία ή άλλου με τον οποίο μιλάει ο δήμαρχος Πύργου, δεν έχει βγει κάτι στη δημοσιότητα. Και όπως είπε κι ο ίδιος, αλλά και λένε από τους κύκλους αυτούς, αυτό θα συμβεί όταν υπάρξει οριστική συμφωνία, ΑΝ τελικά υπάρξει!
  • Την ίδια ώρα βέβαια, ο χρόνος πιέζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πλέον.

Πρέπει να δημιουργηθεί ομάδα, να προσλάβει προπονητή, να φτιάξει το ρόστερ της, να ξεκινήσει προετοιμασία, και να στελεχωθεί σε όλους τους τομείς, προκειμένου να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ένα πρωτάθλημα που πιθανότατα θα πάει πιο πίσω, όσον αφορά την έναρξη του (που με τα επισημα τωρινά στοιχεία ανακοινώσεων της ΕΠΟ είναι η 6η Σεπτεμβρίου), αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα για μια ομάδα που ακόμα στην πράξη δεν υπάρχει καν!

* * * Και κλείνοντας το ρεπορτάζ αυτό να αναφέρουμε πως μπορεί να μην υπάρχουν δημοσιεύσιμα ονόματα επιχειρηματιών που γίνονται συζητήσεις του δημάρχου και των συνεργατών του μαζί τους, υπάρχει όμως ένα όνομα που ΔΕΝ περιλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία.

Είναι ο Ηλείος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου.

Που έλεγαν κάποιοι (και μερίδα του τύπου) ότι θα πάνε να τον βρουν και να συζητήσουν, στο πλαίσιο της ανάγκης βοηθειών και οικονομικής ενίσχυσης προς την ομάδα, αλλά τελικά σε αυτόν ΔΕΝ πήγαν…

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής