Βύζας Μεγάρων: Δύο ανανεώσεις, μια επιστροφή

Ο Βύζας Μεγάρων συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις ανακοινώνοντας τρεις νέους παίκτες, με το όνομα ενός παλιού γνώριμου να ξεχωρίζει.

Ο λόγος για τον Άκη Μαζιώτη που επιστρέφει στον Βύζα, όπου και ξεκίνησε. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πλατανιά, Πανηλειακό και τέλος στον Αστέρα Μαγούλας. Η αγωνιστική παρουσία, η εμπειρία και η ποδοσφαιρική προσωπικότητα του 24χρονου μέσου (γεν. 21/5/1991), αναμένεται να αποτελέσουν οδηγό για την ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, ο Βύζας κατάφερε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ένα από τα καλύτερα ταλέντα που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη. Ο λόγος για τον 22χρόνο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Κλωνάρη ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στον Ηρόδοτο. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην ομάδα του Ρούβα. Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή, που ισχυροποιεί την γραμμή κρούσης του Βύζα.

 

Τέλος, ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Παιδάκης (γεν. 10/12/94) θα φορέσει την νέα σαιζόν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου στη συνέχεια έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Την αγωνιστική περίοδο 2013/2014 δόθηκε δανεικός στον ΑΟ Γλυφάδας, αλλά ξαναγύρισε στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναργειακό.

ΠΗΓΗ: http://www.megaratv.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής