Α.Ε. Σπάρτη: Παραίτηση Σταυρόπουλου

0
78

H ανακοίνωση του γενικού αρχηγού της Α.Ε. Σπάρτη Σταυρόπουλου:

Επειδή αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις απόψεις μου σχετικά με την μέχρι τώρα διοικητική λειτουργία της ομάδας (ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ) και την αποχώρησή μου από αυτή, θα ήθελα να γνωρίσω  προς τον φίλαθλο κόσμο τα εξής. Καταρχήν  υπάρχει διάσταση απόψεων  όσον αφορά το διοικητικό σχήμα της ομάδας με τη σχεδόν πλήρη ανυπαρξία μας εδώ στη Σπάρτη σε πολλά διαδικαστικά θέματα.

Δεύτερον, διαφωνώ ριζικά με τον τρόπο απομάκρυνσης των παικτών που ήδη είχαν συμφωνήσει με τη διοίκηση να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναφερθώ στο αν χωρούσαν στο πλάνο του προπονητή  όμως διαφωνώ με τον τρόπο απομάκρυνσής τους, και χωρίς μάλιστα να ενημερωθώ ως Γενικός Αρχηγός.

Τρίτον,  δεν μπορώ να συνυπάρξω με κάποια μέλη της διοίκησης που κατά την διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στη μέση της σεζόν αποφάσισαν σε μυστική συνεδρίαση να απαιτήσουν την απομάκρυνση του προπονητή Αργύρη Κατσίχτη χωρίς ουσιαστικό λόγο διακινδυνεύοντας έτσι να ταράξουν την ηρεμία της ομάδας.

Εκ των πραγμάτων βέβαια τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες δικαιώθηκαν  με την άνοδο της ομάδας. Όλοι ξέρουν ότι υπηρέτησα την ομάδα ανιδιοτελώς χωρίς κανένα όφελος και μόνο επειδή πιστεύω ότι η Σπάρτη δικαιούται να έχει την ομάδα της  σε επαγγελματική κατηγορία. Με το σκεπτικό αυτό δε θέλω να επεκταθώ περαιτέρω.

Τελειώνοντας, θέλω όμως να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μαζί τους συνεργάστηκα και πάλεψα και μαζί πετύχαμε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μετά από πολλά χρόνια και  αυτοί δεν είναι άλλοι από  τον προπονητή Αργύρη Κατσίχτη  όλοι ανεξαιρέτως οι παίχτες καθώς και οι σύμβουλοι Νικόλαος Γιαννακόπουλος Αντώνης  Μαλεπιτζής και Χαράλαμπος Σκούρος.

Εύχομαι τέλος μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ευθύμιος Σταυρόπουλος
Τέως Γενικός Αρχηγός