Κυπαρισσία: Δυνατό τεστ με Μανωλάδα

0
68

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η θερινή προετοιμασία των πρωταθλητών Μεσσηνίας που ανεβάζουν καθημερινά στροφές ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και συνάμα της πρόκλησης να υπερασπιστούν το βαρύτιμο στέμμα τους.

Στη σημερινή προπόνηση ο Νίκος Φρούσος είδε με ικανοποίηση τον Ίλιε Μιτρόφ να ακολουθεί χωρίς ενοχλήσεις το υπόλοιπο πρόγραμμα και έδωσε έμφαση στο τομέα της φυσικής κατάστασης, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιδίδεται στη συνέχεια σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Το ευχάριστο είναι πως -πέραν του Ντουγέρογλου- δεν υπήρχαν απόντες με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρόν και μέσα σε κλίμα ομοψυχίας να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο στις 18:00 το απόγευμα.

Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε πως τη Πέμπτη (στις 17:30) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό τεστ απέναντι στο Παπαφλέσσα της Χώρας, ενώ τη Κυριακή η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στη Μανωλάδα τη τοπική Δόξα, στο απόλυτο crash test με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ως τη πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.