Α.Ο. Χαλκίς: Ντουμάνης και Αποστολόπουλος

0
298

Άλλο ένα μεταγραφικό απόκτημα θα πλαισιώσει το ρόστερ της ομάδας μας. Ο λόγος για τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο Ευβοιώτη τερματοφύλακα Δημήτρη Ντουμάνη.
Ο Δημήτρης αποκτήθηκε με μεταγραφή απο την ομάδα της Προποντίδας και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε κοντά μας στη δύσκολη φετινή χρονιά.
Η διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς τόσο με τη σημερινή αυτή κίνηση, όσο και με τις προηγούμενες, αλλά και με αυτές που σύντομα θα ακολουθήσουν και θα προκαλέσουν αίσθηση, πιστοποιεί εμπράκτως την προσήλωση στο σκοπό της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας ακόμη πιο δυνατής ομάδας, ικανή να πρωταγωνιστήσει στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

20297_10153593928693055_1389221866448463434_n

 

Φαίνεται πως το ταλέντο δεν θα λείπει
φέτος από τον Α.Ο.Χαλκίς !!!
Από σήμερα, εκτός από τον ήδη από το μεσημέρι ανακοινωθέντα Δημήτρη Ντουμάνη, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα είναι και ο ΙΩΑΚΕΙΜ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Ο 18χρονος μέσος έχει γεννηθεί το 1997 και ήταν από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη των μικτών ομάδων της Βοιωτίας.
Το 2012 αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Σχηματαρίου, όπου και διέπρεψε, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά και σε ηλικία μόλις 16 ετών να αποκτηθεί από τον Λεβαδιακό όπου και αγωνιζόταν την περίοδο 2013-2015.
Ο Α.Ο.Χαλκίς δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του να επενδύσει στο μέλλον και παράλληλα να αναδείξει νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στη ευρύτερη περιφέρεια της Εύβοιας, της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο.
Ο ΙΩΑΚΕΙΜ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ θεωρείται από τα περισσότερο υποσχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το μέλλον του ανήκει, και είμαστε τυχεροί που θα τον χαρούμε φέτος με την εμφάνιση της ομάδας μας.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής