Φιλικό Τέλος Άγρας – Τσικλητήρας Πύλου 2 – 7

0
78

Επτά φορές είδε την εστία της ομάδας του να παραβιάζεται ο Θανάσης Λακριντής, ο οποίος θα έμεινε σαφέστατα προβληματισμένος από τη νέα βαριά φιλική ήττα του Τέλου Άγρα από την Πύλο, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, με το βαρύ 2-7. Η ομάδα του Άγρα οποία δεν έδειξε τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Οι διαστάσεις που πήρε το σκορ δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις σε πρώτη ανάγνωση, ωστόσο τα γκολ προήλθαν από στημένα και ατομικά λάθη που σίγουρα μπορούν να διορθωθούν με σκληρή δουλειά. Ειδικά πάντως στο πρώτο ημίχρονο η είκονα του Τέλου Άγρα ήταν πολύ κακή, αμυντικά κυρίως, με το σκορ να είναι στο 0-4 υπέρ της Πύλου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι ο Άγρας, όμως διαδοχικά λάθη της άμυνας ανέβασαν τον πήχη του σκορ στο 0-7, και το μόνο που κατέφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-7 με δύο πανέμορφα γκολ των Κολενιντσένκο και Παπανδερόπουλου.

Όσον αφορά την Πύλο του Νίκου Κακαλέτρη έδειξε ότι έχει ποδοσφαιριστές με ταλέντο, και σίγουρα αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η εξέλιξη του σκορ:
4΄ Ο Τσάτσος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.
13΄ Μετά από λάθος της άμυνας του Τέλου Άγρα ο Διακουμής έκανε το 0-2.
20΄ Ο Δούνας με πλασέ, μετά από κάθετη μπαλιά του Νάτση το 0-3.
42΄ Με ωραίο πλασέ ο Νάτσης έκανε το 0-4.
53΄ Ο Πετρόπουλος με αυτογκόλ έκανε 0-5.
65΄ Ο Διακουμής με δυνατό σουτ έκανε το 0-6.

70′ Ο Τσώνης έκανε το 0-7.

75′ Ο Παπανδρεόπουλος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, με πολύ δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, και έκανε το σκορ 1-7.

80′ Μέσα από την μικρή περιοχή ο Κολενιντσένκο με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-7.

 

Διαιτησία: Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος, Καυκάς.

 

Τέλος Άγρας: Σταθάς (Τσώλης), Νικολόπουλος, Γεωργόπουλος, Συκαλιάς, Αναστασόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Κολενιντσένκο, Παγώνης, Χούτος, Πετρόπουλος, Φιλάι.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Καμπύλης, Φιλόπουλος, Γκότσης.

Οι Πότσης και Σταματελόπουλος ήταν τραυματίες.

Πύλος: Μίτζηρας, Χονδρογιάννης, Αντάλης, Γ. Παπαγεωργίου (30′ Χοτζάι), Ν. Παπαγεωργίου, Μπίζος, Δούνιας, Τσάτσος, Μικελάτος, Νάτσης, Διακουμής.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κουτίβας, Σίνος, Τσώνης, Μεμουσάι, Κακαλέτρης.

ΠΗΓΗ: http://www.gargalianoionline.gr/

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάστε ποδοσφαιρικά νέα της Μεσσηνίας