Α.Ο. Κυπαρισσίας – Παπαφλέσσας Χώρας 3 – 0

0
83

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το δεύτερο φιλικό τεστ απέναντι στον Παπαφλέσσα Χώρας αφού ο ΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0. Να σας δώσουμε πρώτα μιά εικόνα για τα αγωνιστικά τεκτονόμενα και βέβαια τις εντυπώσεις μας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ ξεκίνησε με Αντωνόπουλο (τέρμα) Ανδρουτσή, Αργυρόπουλο, Γαργαρώνη, Ζαφείρη (άμυνα) Ντιόπ, Δημητρουλόπουλο, Μιλοσέφσκι (χαφ) Καμποσιώρη, Γεωργιόπουλο, Μανδραπήλια (επίθεση). Ο ΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε το 1-0 με κεφαλιά του Καμποσιώρη μετά από σέντρα ακριβείας του Ζαφείρη και το 2-0 με όμορφο μακρινό σουτ του Μιλοσέφσκι. Ο Παπαφλέσσας είχε ένα κλασικό τετ-ά-τετ που απεσόβησε ο Αντωνόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν σταδιακά στο ματς ο Μιτρόφ που επέστρεψε στην ενεργό δράση για πρώτη φορά από τον Μάιο, ο Μενίκου που ντεμπουτάρισε αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, ο Κωνσταντόπουλος, ο Παναγόπουλος που σκόραρε το 3-0 με πέναλτι, ο νεαρός Παπαδήμος που δοκιμάζεται από την ομάδα, ο Αθανασόπουλος και ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον.

Στα συμπεράσματα……πρώτα πρέπει να αναφερθεί πως παρά την ζέστη βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί του ΑΟΚ στην κερκίδα για να παρακολουθήσουν το ματς και αυτό είναι ενθαρρυντικό.
Στα αγωνιστικά, παρότι ο ΑΟΚ έδειξε κάποια δικαιολογημένα σημάδια κόπωσης από την έντονη προετοιμασία, γεγονός είναι πως και σήμερα έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, με αυτοματισμούς και χωρίς περιττές ενέργειες. Είχε πλάνο και ξέρει πως να φτάσει την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα.
Όμως το σπουδαιότερο είναι πως πλέον υπάρχει βάθος στο ρόστερ και δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως διαθέτει δύο ομάδες αν αναλογιστεί κανείς πως σήμερα δεν έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Κόλλιας, Γιαννόπουλος και Ντουγέρογλου….!!!

Πλέον το Σάββατο πάμε για φιλικό στην Μανωλάδα απέναντι στην τοπική Δόξα που αγωνίζεται στην Γ’ εθνική και εκεί θα μπορέσουν να εξαχθούν πιό ασφαλή συμπεράσματα.

* Η φωτό είναι από παλαιότερο ματς με την Εράνη αφού κάποια τεχνικά προβλήματα δεν επέτρεψαν ούτε την περιγραφή του δευτέρου ημιχρόνου, ούτε το να έχουμε φωτογραφίες από το ματς και ζητούμε συγγνώμη από τα μέλη μας γι’ αυτό.

Από την Ανοιχτή ομάδα φίλων Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και τον Κυριάκο Πανόπουλου