Απόλλων Σμύρνης: Παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στα φιλικά. Αύριο με Σπάρτη

Αύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου η Α.Ε. Σπάρτη δίνει ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της χρονιάς, αν όχι το πιο δυνατό, έστω και σε φιλικό χαρακτήρα με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης, μια ομάδα που βρέθηκε μια ανάσα από την Σουπερλίγκα.

Το isports.gr με στόχο να σας ενημερώσει για το ρόστερ του Απόλλωνα σας παραθέτει τους παίκτες που αγωνίστηκαν στις φιλικές νίκες με Καλλιθέα και Νίκη Βόλου και τους σκόρερ.

Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης 1 – 2

Με γκολ που πέτυχε στο 90ό λεπτό ο Τζιώρας με πλασέ, ο Απόλλωνας Σμύρνης νίκησε με 1-0 την Καλλιθέα σε εκτός έδρας φιλικό αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αποστολίδης (46’ Ταΐρης), Πάνος (60’ Συμελίδης), Κύργιας (46’ Γκότοβος), Δεληζήσης, Γκόλιας (46’ Βαλεριάνος), Καλλέργης, Παρπέξ (46’ Ψιάνος), Μίλιεβιτς (60’ Φαρινόλα), Βάντερσον, Κρητικός (46’ Λαγός), Τζιώρας.

 

Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης 1 – 2

Μια ακόμα φιλική νίκη επί της Νίκης Βόλου με 2-1 πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23ο λεπτό, έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Κρητικού στο 48’ και πήρε τη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Παρπέξ με σουτ στο 56ο λεπτό.

Ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ, στο 61’ με τον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου να διώχνει σε κόρνερ ύστερα από σουτ του Παρπέξ, τον Τζιώρα να πλασάρει άουτ σε κενή εστία στο 75’ και σε σουτ του Μίλιβιτς στο 80ό λεπτό όταν και πάλι ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ταΐρης (46 Αποστολίδης), Ψιάνος, Γκόλιας (46’ Βαλεριάνος), Κύργιας (46’ Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν (46’ Πάνος, 55’ λ. τρ. Λαγός), Παρπέξ (70’ Καλλέργης), Φαρινόλα (46’ Μίλιεβιτς), Τζιώρας (77’ Φουκαράς), Κρητικός (85’ Κυριαζόπουλος), Βάντερσον (70’ Συμελίδης).

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής