Η “Αθλητική Κυριακή” ξεκινά και πάλι στην ΕΡΤ!

0
74

Η ιστορική εκπομπή της ΕΡΤ “Aθλητική Κυριακή” επιστρέφει στις οθόνες μας, από την Κυριακή 23 Αυγούστου και κάθε Κυριακή στις 22.00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τους Βασίλη Μπακόπουλο, Κατερίνα Αναστασοπούλου και Πέτρο Μαυρογιαννίδη!

Η μακροβιότερη αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση κάνει πρεμιέρα με πλούσια εικόνα απ’ όλα τα παιχνίδια της Super League, συνδέσεις από τα γήπεδα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα γκολ από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αναλυτικό ρεπορτάζ από τα παιχνίδια της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ στην Ξάνθη, καθώς και με πλούσια εικόνα από όλα τα σπορ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εκπομπή ξεκίνησε το 1967 και αρχικά ονομαζόταν “Ώρα για σπορ”. Δύο χρόνια αργότερα, μετονομάστηκε σε “Αθλητική Κυριακή”. Ο πρώτος παρουσιαστής έως και το 1983 ήταν ο Γιάννης Διακογιάννης, έχοντας αρκετούς συμπαρουσιαστές στο πλευρό του, ανάμεσα στους οποίους ο Βαγγέλης Φουντουκίδης. Το χαρακτηριστικό μουσικό σήμα της εκπομπής, που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας, έχει γράψει ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής.