Τένις: PELOPONNESUS TENNIS MASTERS

Το PELOPONNESUS TENNIS MASTERS είναι μια πρώτη κίνηση συνεργασίας των τριών μεγαλύτερων ομίλων στην Πελοπόννησο (Όμιλος Αντισφαίρισης ΑΕΚ Τρίπολης, Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Athlisis Tennis Club Αργολίδας) με στόχο την ανάπτυξη του τένις και πιο συγκεκριμένα το αγωνιστικό τένις. Το PELOPONNESUS TENNIS MASTERS  είναι ένα τουρνουά τεσσάρων κύριων κατηγοριών (Άνδρες 14-34, Άνδρες +35, Γυναίκες 14-34 ετών, Γυναίκες +35) και τριών δευτερευουσών (Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών, Μικτά Διπλά). Το PELOPONNESUS TENNIS MASTERS είναι το τελευταίο τουρνουά μια σειράς αγώνων συλλογής πόντων, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την επίδοση των καλύτερων αθλητών που συμμετέχουν στα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος.

Ο διαγωνισμός αυτός καθορίζει την κατάταξη, και το τελικό ΝΟ 1 των αθλητών και των αθλητριών. Η σειρά αγώνων που θα καταλήγει στο PELOPONNESUS TENNIS MASTERS αποτελείται από (με την σημερινή σειρά εκτέλεσης τους): α) Παπαφλέσσεια Tennis Open (OA Καλαμάτας), β) Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και γ) Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (AEK Τρίπολης).

Το συνολικό σκορ του κάθε αθλητή/τριας βγαίνει από τα 3 τουρνουά που θα δώσουν οι αθλητές μέσα σε ένα χρόνο. Οι αθλητές/τριες, που θα θελήσουν να παίξουν στο PELOPONNESUS TENNIS MASTERS θα πρέπει να προσμετρήσουν τους πόντους τους στα 3 αυτά τουρνουά.

Η έδρα του τουρνουά θα ανακοινώνεται κάθε χρόνο από την οργανωτική επιτροπή των ομίλων (ΑΕΚ Τρίπολης, ΟΑ Καλαμάτας και Athlisis Tennis Club) και θα είναι μια από τις έδρες των αγώνων που απαρτίζουν τη σειρά. On lineενημέρωση θα παρέχεται και από τα τρία site των διοργανωτών: tennnisaek.com, athlisistennisclub.gr, kalamatatennis.gr. Θα υπάρχει πρόγραμμα των αγώνων από την 1η μέρα διεξαγωγής του καθώς και ενημέρωση για την πορεία του  PELOPONNESUS TENNIS MASTERS

Ήδη αυτή την στιγμή έχουν διεξαχθεί τα δύο πρώτα τουρνουά της σειράς PELOPONNESUS TENNIS MASTERSSERIES (Παπαφλέσσεια 2015 και Athlisis Cup 2015). Σειρά παίρνει σε λίγο καιρό το τελευταίο τουρνουά της σειράς που δεν είναι άλλο από τα “Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2015” στην Τρίπολη. Η οργανωτική επιτροπή του PELOPONNESUS TENNIS MASTERS καλεί λοιπόν όλους τους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν το τελευταίο τουρνουά της σειράς και βέβαια το τουρνουά PELOPONNESUS TENNIS MASTERS των 16 καλύτερων αθλητών κάθε κατηγορίας. Ραντεβού στα γήπεδα…