Πανηλειακός: Όλα στο μηδέν

0
99
Καμία εξέλιξη και ΟΛΑ στο …μηδέν συνεχίζουν να παραμένουν για τον Πανηλειακό, ενώ μπαίνουμε πλέον στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου!

 

Με τον Κεφαλονίτη επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα, που συνομίλησαν εντατικά τις προηγούμενες μέρες ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και κάποιοι εμπλεκόμενοι ακόμα, όπως ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας (αλλά και Ηλείος φίλος του επιχειρηματία αυτού), προκειμένου ο συγκεκριμένος να ασχοληθεί με τον Πανηλειακό, δεν έγινε ακόμα ΤΙΠΟΤΑ…

Και αυτό, παρά την αισιοδοξία που – ανεπίσημα – έβγαζαν προς τα έξω και μόνο παρασκηνιακά κύκλοι του περιβάλλοντος του δημάρχου. Ότι δηλαδή «όλα θα πάνε καλά και έρχεται η μεγάλη λύση για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ» και άλλα σχετικά!

* Κι αφού δεν έγινε ακόμα ΤΙΠΟΤΑ εκεί, οι ίδιοι κύκλοι έλεγαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, ότι πλέον θα ασχοληθούν με την άλλη πρόταση. Αυτή που έγινε την προπερασμένη εβδομάδα και μεταφέρθηκε στο δήμαρχο από Καλαματιανό συνεργάτη άλλου επιχειρηματία, ο οποίος αυτός επιχειρηματίας κατά τις πληροφορίες είναι Ηλείος και κατάγεται από την περιοχή Καλλιθέας Ολυμπίας,»Ζάχα»)…

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε ήδη τονίσει από τα προηγούμενα ρεπορτάζ αλλά κι όπως είναι κατανοητό και γενικότερα, πλέον οι μέρες αυτές είναι οι πιο καθοριστικές! Αφού αυτές είναι που θα κρίνουν τελικά ΑΝ μπορεί ο Πανηλειακός να φτάσει στη δημιουργία ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Και πλέον ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ συγκεκριμένη και επίσημη ενημέρωση προς τον κόσμο του Πανηλειακού!

Για το τι …γίνεται τελικά, τι …δεν γίνεται και ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

* * * Κι όπως έχουμε επίσης αναφέρει από προηγούμενο ρεπορτάζ, υπήρξαν και οι πληροφορίες για ένα νέο ενδιαφέρον από άλλη πλευρά (δεν έχει καμιά σχέση με κινήσεις δημάρχου κ.τ.λ., αυτό)..

Συγκεκριμένα, υπάρχει ενδιαφέρον και αναμενόταν να κατατεθεί μια πρόταση από Ηλείο στην καταγωγή (και συγκεκριμένα από την περιοχή της Αμαλιάδας) επιχειρηματία ο οποίος εδώ και χρόνια διαμένει στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα στον Καναδά όπου στους κύκλους της Ελληνικής Ομογένειας αλλά και γενικότερα αποκαλείται «ο βασιλιάς των Parking», αφού είναι ιδιοκτήτης πολύ μεγάλου δικτύου χώρων στάθμευσης.

Το δικό του ενδιαφέρον προέκυψε από συζητήσεις με Ηλείους φίλους του οι οποίοι έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο.

* Βέβαια, και για την περίπτωση αυτή, πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αναμένεται κάτι

– Πάντως, με τούτα και με τ” άλλα, πέρασαν οι μέρες, τέλειωσε κι άλλη εβδομάδα, φτάνει 25 Αυγούστου και δεν προέκυψε ΑΚΟΜΑ τίποτα συγκεκριμένο ή κάτι θετικό…
Πηγή: iliaoikonomia

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής