Στατιστικά isports.gr: Ξεφύγαμε, ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ!

Είναι 25 Αυγούστου, τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αργούν ακόμη να ξεκινήσουν αλλά εσείς με την αγάπη σας έχετε ανεβάσει το isports.gr σε πολύ μεγάλα νούμερα επισκέψεων και επισκεπτών.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ για την αγάπη σας και την αποδοχή σας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αυτούς τους 14 μήνες που λειτουργεί το site. Θα συνεχίσουμε την γνωστή συνταγή, άμεση, αντικειμενική και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση.

Μια εικόνα 4 χιλιάδες επισκέψεις, η συγκριτική εικόνα που ακολουθεί δείχνει τις επισκέψεις του site την Κυριακή 14 Ιουνίου, την ημέρα του αγώνα του Περιστερίου όπου η Σπάρτη πήρε την επική νίκη επί του Α.Ο. Κυπαρισσίας και τις επισκέψεις στις 8 Αυγούστου. Eίναι πραγματικά απίστευτο ο αριθμός των επισκέψεων της πιο σημαντικής ημέρας της περυσινής αθλητικής περιόδου (4108 επισκέψεις) να έχει προσεγγιστεί το Σάββατο 8 Αυγούστου (3931 επισκέψεις) όπου ουσιαστικά όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική – αθλητική περίοδος αλλά απέχουμε ενάμιση μήνα από την έναρξή της!

Είναι αξιοσημείωτο σε ώρες περασμένες, 1 – 2 τα ξημερώματα να βρίσκονται εκείνη την στιγμή στο isports.gr περισσότεροι από 40-50 επισκέπτες!

Παρατηρώ συνεχώς τον αριθμό των επισκεπτών που βρίσκονται κάθε στιγμή στην σελίδα και έχω εικόνα για όλα τα άρθρα που ανεβάζω και το πόσο απήχηση έχουν.

Τα στατιστικά είναι από τα αναλυτικά στοιχεία της google.

statistika_sigkrisi8aug1.png statistika_sigkrisi8aug

 

Από 27 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου με τις επισκέψεις να παραμένουν πάνω από την γραμμή των δύο χιλιάδων καθημερινά εκτός από τις 15 Αυγούστου όπου δεν αναρτήθηκαν άρθρα.

statistika_aug15