Πανηλειακός: Πάει άπατος. “Ναυάγιο” ακόμα στην ανεύρεση κεντρικού χρηματοδότη – Απαιτείται επίσημη ενημέρωση

0
68

Χωρίς την παραμικρή ακόμα εξέλιξη, και με ΟΛΑ στο …μηδέν να συνεχίζουν να παραμένουν για τον Πανηλειακό, ενώ φτάσαμε στα μέσα της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου, πλέον ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ συγκεκριμένη και επίσημη ενημέρωση προς τον κόσμο του Πανηλειακού!

Ο κόσμος του Πανηλειακού και του Πύργου περιμένει επίσημη και συγκεκριμένη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από αυτούς που ανέλαβαν να δώσουν λύση…

«Κόντρα» στις δηλώσεις του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, αλλά και «κόντρα» στις πολύ …αισιόδοξες πληροφορίες που έβγαιναν συνέχεια από το στενό του περιβάλλον, κι όσων ακόμα ενεπλάκησαν, περί γρήγορων και θετικών εξελίξεων στον Πανηλειακό, τελικά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο και θετικό ως τώρα!

– Εμείς που ΠΟΤΕ δεν … “τσιμπήσαμε” σε τέτοια και που ΠΑΝΤΑ μεταφέρουμε μόνο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ έγκυρα και έγκαιρα, καλούμε και πάλι δημόσια να τελειώνει και η … “καραμέλα” του … “τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα”.

Κι έστω και στις… καθυστερήσεις, οι αρμόδιοι να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών τους για τον τελευταίο και πολύ κρίσιμο μήνα (από την προτελευταία Γενική Συνέλευση στα τέλη Ιουλίου και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου το ίδιο διάστημα) και να σταθούν με αξιοπρέπεια και θάρρος μπροστά στις άσχημες εξελίξεις…

Έστω και τώρα λοιπόν, καλούνται να επιδείξουν τουλάχιστον στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι στον πολύ κόσμο της ομάδας, σε αυτούς που είναι μακριά από ίντριγκες και συμφέροντα, και που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ νιώθουν προδομένοι!

Όσοι πήραν «πάνω» τους όλη τη διαδικασία (και αυτοί το διάλεξαν, καθώς και τον ΤΡΟΠΟ που κινήθηκαν), εκ του αποτελέσματος να πουν αν πέτυχαν ή απέτυχαν!

Λειτούργησαν με τον τρόπο που έκριναν, μίλησαν με όποιον αυτοί ήθελαν, έκαναν ότι αυτοί νόμισαν ως καλύτερο, και τελικά εκ του αποτελέσματος να πουν αν πέτυχαν ή απέτυχαν!

Τόσο απλά…

– Για την ιστορία, ο Κεφαλονίτης επιχειρηματίας ακόμα και σήμερα δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη απάντηση (και εν τέλει μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι ακριβώς έχουν πει ή και τι μπορεί να λένε ακόμα – αν λένε ακόμα…).

– Ο έτερος ενδιαφερόμενος, που αρχικά είχε επικοινωνήσει μέσω εκπροσώπου του από την Καλαμάτα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για επιχειρηματία που κατάγεται από την περιοχή της Καλλιθέας Ηλείας και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, ούτε αυτός όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αναπτύξει τίποτα συγκεκριμένα για τι πλάνο έχει για τον Πανηλειακό…

* * * Κι όπως έχουμε επίσης αναφέρει από προηγούμενο ρεπορτάζ, υπήρξαν και οι πληροφορίες για ένα νέο ενδιαφέρον από άλλη πλευρά (δεν έχει καμιά σχέση αυτή η περίπτωση με κινήσεις δημάρχου κ.τ.λ.)..

Όπου, αναμενόταν να κατατεθεί μια πρόταση από Ηλείο στην καταγωγή (και συγκεκριμένα από την περιοχή της Αμαλιάδας) επιχειρηματία ο οποίος εδώ και χρόνια διαμένει στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στον Καναδά που στους κύκλους της Ελληνικής ομογένειας αλλά και γενικότερα, αποκαλείται «ο βασιλιάς των Parking», αφού είναι ιδιοκτήτης μεγάλου δικτύου χώρων στάθμευσης.

Το δικό του ενδιαφέρον προέκυψε από συζητήσεις με Ηλείους φίλους του οι οποίοι έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο.

Άλλοι φίλοι του πάντως του μετέφεραν κακή εικόνα για τον Πανηλειακό και την κατάσταση που αυτός έχει πλέον φτάσει, και ουσιαστικά τον αποτρέπουν από το να ασχοληθεί τελικά…

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής