Αρκαδικός: Προσθήκες στο προπονητικό τιμ

0
78

Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Δημήτρη Μητρόπουλο και Πέτρο Συρακόπουλο, οι οποίοι προστίθενται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1983 και αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Έρχεται στην ομάδα μας με θητεία δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδα, αφού έχει δουλέψει με τους Σλόμπονταν Σούμποτιτς, Γιώργο Ζευγώλη, Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη. Στον Αρκαδικό θα εκτελεί χρέη συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Πέτρος Συρακόπουλος γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1983, και αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου στην ιστορία της σχολής. Έρχεται στην ομάδα μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο της προπόνησης αθλητικής βελτίωσης και τα τελευταία 3 χρόνια είναι στενός συνεργάτης του κορυφαίου προπονητή αθλητικής βελτίωσης στο μπασκετ, Κώστα Χατζηχρήστου. Στον Αρκαδικό θα εκτελεί χρέη γυμναστή.