Πανηλειακός: Το διαγραφόμενο φιάσκο έφερε …παράδοση άρον – άρον στον Πανηλειακό – Ποιός παίρνει την ομάδα

Φτάνοντας πλέον και οι τελευταίες ώρες που ολοκληρωνόταν το ΜΕΓΑΛΟ φιάσκο στην πλάτη του άμοιρου ιστορικού συλλόγου, κι ενώ ο κόσμος του Πανηλειακού και του Πύργου εξακολουθεί να περιμένει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από αυτούς που ανέλαβαν να δώσουν λύση, υπήρξαν εξελίξεις την Τετάρτη.

Με ΟΛΑ στο …μηδέν να παραμένουν για τον Πανηλειακό, ενώ φτάσαμε στα μέσα της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου, κι αφού για κάποιες ώρες στράφηκαν ΤΩΡΑ (μόλις τώρα…) στον πρώην διοικητικό επικεφαλής της ομάδας Κώστα Ντάβαρη (αναφερθήκαμε στο αμέσως προηγούμενο ρεπορτάζ), τελικά οι πολιτικοί δημοτικοβουλευτικοί κύκλοι που ενεπλάκησαν τον τελευταίο μήνα στην εξεύρεση λύσης για την ομάδα, προχωρούν σε άρον – άρον παράδοση…

Μετά δηλαδή από τη …”φούσκα” που μεσολάβησε όλο αυτό το διάστημα. Αφού ούτε …μεγαλοεπενδυτής βρέθηκε, αλλά ούτε για μια ακόμα φορά εμφανίστηκαν άλλοι ντόπιοι επιχειρηματές, κ.τ.λ…
Άλλωστε, κι όπως έχουμε ξαναπεί, εμείς που ΠΟΤΕ δεν …τσιμπήσαμε σε τέτοια και που ΠΑΝΤΑ μεταφέρουμε μόνο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ έγκυρα και έγκαιρα, έχουμε ρωτήσει πολλές φορές δημόσια: Που είναι ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ τώρα οι … “ντόπιοι επιχειρηματίες”; Απλά, δεν υπήρχαν ΠΟΤΕ (για τον Πανηλειακό), δεν υπάρχουν, και δεν θα υπάρξουν!
Ειδικά τέτοια εποχή! ! !

* * * Τελικά ήρθε στον Πύργο αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, Κεφαλονίτης (διατηρείται ακόμα μη δημοσιεύσιμο το όνομα του), που συνοδευόμενος από Καλαματιανό συνεργάτη του, συναντήθηκε με το δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή και είπαν ότι προχωράνε.

Αυτός τελικά εμφανίζεται να εκπροσωπεί εταιρεία ποδοσφαίρου, σαν αυτή του Ολίβα (και οι υπόλοιποι Ιταλοί που εμφανίστηκαν πέρυσι, με τη γνωστή ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ παρουσία…). Και που έχει και ομάδα σε χαμηλή κατηγορία της Πορτογαλίας, κ.τ.λ.

Και θα φέρουν αυτοί «πακέτο», και παίκτες, και προπονητή, κτ.λ.

Κι ότι προτίθενται να αναλάβουν το οικονομικό μπάτζετ, το αγωνιστικό κομμάτι, την οργάνωση αλλά και να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε ο Πανηλειακός να κατέβει χωρίς προβλήματα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Μάλιστα, όπως ανέφεραν, έχουν «ήδη έτοιμο το πλάνο τους προς υλοποίηση και στόχος τους είναι η δημιουργία μιας ελκυστικής ομάδας, την οποία ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει»…

* Κλείνοντας το ρεπορτάζ αυτό να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εξακριβωμένες πληροφορίες μας, την Πέμπτη προγραμματίζεται συνάντηση των «νεοφερμένων» και με το βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα (ο οποίος υπενθυμίζεται, αυτό το διάστημα, μαζί με το δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή (και έναν – δυο συνεργάτες του) κινούν τα νήματα για λύση. Ο οποίος και με την ιδιότητα του δικηγόρου θα αναλάβει να διερευνήσει και διαφυλάξει το νομικό κομμάτι της πρότασης.

Το σίγουρο είναι – και ξαναλέμε – ότι:

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ έστω και στις… καθυστερήσεις, οι αρμόδιοι να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών τους – που οι ίδιοι μόνοι τους ανέλαβαν – για τον τελευταίο και πολύ κρίσιμο μήνα (από την προτελευταία Γενική Συνέλευση στα τέλη Ιουλίου και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου το ίδιο διάστημα)…

Έστω και τώρα λοιπόν, καλούνται απέναντι στον πολύ κόσμο της ομάδας να τονΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ επίσημα και συγκεκριμένα!

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής