Η adidas σε προκαλεί να χαράξεις το δικό σου δρόμο (βίντεο)

0
77

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το καλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, την Νο1 επιλογή για την αγορά επώνυμων αθλητικών ειδών COSMOSPORT.

Σε κάθε γωνιά του πλανήτη όλοι παίζουν ποδόσφαιρο. Μικροί, μεγάλοι προσπαθούν να αντιγράψουν τους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όμως η adidas σου βάζει μια μεγάλη νέα πρόκληση.

Τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, ο Gareth Bale, ο Thomas Muller, ο Mesut Ozil, ο James Rodriguez και ο Leo Messi, αλλά και ο σταρ του NBA, Ricky Rubio, μέσα από το νέο video της καμπάνιας Sport15 της adidas, με τίτλο “Create Your Own Game”, προκαλούν όσους αψηφούν τους κανόνες και χαράσσουν το δικό τους δρόμο, να σταματήσουν να ακολουθούν τους ήρωές τους και να δημιουργήσουν οι ίδιοι, να γίνουν η επόμενη γενιά δημιουργών του ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά η adidas προκαλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να ξεπεράσουν τα όρια τους και να δημιουργήσουν κάτι νέο.

Φόρεσε τα αγαπημένα σου adidas, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και κάνε τους κορυφαίους να σε αντιγράψουν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το καλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, την Νο1 επιλογή για την αγορά επώνυμων αθλητικών ειδών COSMOSPORT.

https://youtu.be/hIqC9IYMUOU