Τάντιτς: «Μου πρότεινε 600 ευρώ το μήνα ο Πανσερραϊκός. Η πρόταση από την Σπάρτη είναι πολύ καλή»

0
97

O Τάντιτς ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Α.Ε. Σπάρτη εδώ και 20 ημέρες, δήλωσε στην ΕΡΑ Σερρών για την αποχώρηση από τον Πανσερραϊκό:

 

Για την αποχώρηση του:

«Πέρυσι βοήθησα όσο μπορούσα γιατί είχα και κάποιους τραυματισμούς. Στεναχωριέμαι που θα φύγω, αλλά δε μπορούσα να δεχθώ την οικονομική πρόταση και τους όρους του Πανσερραϊκού. Ένιωθα ότι με προσέβαλε. Φεύγω και πάω στην άλλη άκρη της Ελλάδας γιατί μου έδιναν μόνο 600 ευρώ τον μήνα και κάποιους όρους αν ήμουν τραυματίας. Αλλά εγώ δεν τραυματίστηκα στο χωράφι. Όταν χρειάστηκε έκανα και οχτώ ενέσεις για να παίξω. Δε μπορούσα να μείνω, έχω οικογένεια και έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Δεν έχω κακία, αλλά μου φάνηκαν περίεργοι οι όροι και δεν ήμουν μόνο εγώ τραυματίας, αλλά τι να κάνω. Παραμένω φίλος με την διοίκηση, έτσι σκέφτηκαν, έτσι αποφάσισαν. Εδώ είναι το σπίτι μου έτσι και αλλιώς αλλά πιστεύω άξιζα καλύτερη αντιμετώπιση. Είμαι Πανσερραϊκός, δεν χρειάζεται να το δηλώνω».

Για τη νέα ομάδα του Πανσερραϊκού:

«Πέρυσι ήμασταν μία οικογένεια στα αποδυτήρια και στο γήπεδο. Δεν υπήρχε το “εγώ”. Δεν ξέρω φέτος αν θα υπάρχει αυτό. Δεν είναι εύκολο σε ένα μήνα να ενώσεις 20 καινούργια παιδιά και να παίζει ο ένας για τον άλλον. Περισσότερο βάζουν το εγώ τους αυτή την στιγμή. Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται και τι φανέλα φοράνε. Πιστεύω θα είναι περαστικοί κάποιοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον. Τους σέβομαι και μακάρι να κάνω λάθος. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον Πανσερραϊκό, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Θα δείξει».

Για τους παίκτες που έφυγαν:

«Σίγουρα με πείραξε που έφυγαν κάποια παιδιά. Ανέβασες την ομάδα και την άλλη ημέρα φεύγεις. Ο Γκόγκας θα μπορούσε να μείνει και να έχει κάποια συμμετοχή και ο Γαλακτερός».

Για το αν θα επιστρέψει:

«Δεν μπορώ να το ξέρω. Ας πάει ο Πανσερραϊκός καλά και όπου και να είμαι θα χαίρομαι. Έδωσα πολλά και μπορούσα και καλύτερα».

Για την Σπάρτη:

«Η πρόταση από την Σπάρτη είναι πολύ καλή. Μίλησα και με τον προπονητή και με την διοίκηση και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Του αρέσουν οι Σέρβοι. Στο μπάσκετ πήρε πολλούς τουλάχιστον».

Για τον κόσμο:

«Πρέπει φέτος να στηρίξει την ομάδα πιο πολύ από ποτέ. Θα πω ένα αντίο στον κόσμο, να ξέρουν ότι αγάπησα την ομάδα, αλλά όλα καλά. Αγαπάω και τον κόσμο. Μας στήριζε παντού. Τα έχω όλα τα ματς και θα τα βλέπουν τα παιδιά μου».

Σχόλιο isports.gr: H αναμενόμενη άφιξη του Τάντιτς στην Λακωνική πρωτεύουσα είναι άλλη μια επιβεβαίωση του isports.gr που από την πρώτη στιγμή σας είχε πληροφορήσει για την συμφωνία των δύο πλευρών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Σπάρτη: Είπε το ναι ο παικταράς!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Βίντεο αφιερώματα στον Μπόζινταρ Τάντιτς

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Σπάρτη: Πυροδοτεί “βόμβα” με Τάντιτς.