Α.Ε. Σπάρτη: Υποδοχή Μπόζι (βίντεο, φωτογραφίες)

0
101

Οι φίλαθλοι της Α.Ε. Σπάρτης στις 2 τα ξημερώματα Κυριακής 30 Αυγούστου υποδέχτηκαν τον Μπόζινταρ Τάντιτς στην Ψησταριά της Βούλας. Τον αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό και ο Σέρβος αισθάνθηκε σαν το σπίτι του. Έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή και δήλωσε πολύ χαρούμενος που είναι πλέον παίκτης της Σπάρτης.  Τόνισε ότι με δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες του θα πραγματοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Μπόζι όπως επιθυμεί να τον φωνάζουν ξεκίνησε αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη και τον συνόδεψαν από την Καλαμάτα οδικώς ο Δημήτρης Ιατρού και Θανάσης Τέλλος, συμπαίκτης του πλέον στην Α.Ε. Σπάρτη. Είχαν τεθεί αντίπαλοι πολλές φορές αλλά πλέον θα αγωνίζονται μαζί για να πραγματοποιήσουν τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Ο πρώτος σε συμμετοχές ξένος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με την ομάδα των Σερρών είναι η πρώτη φορά που έρχεται να αγωνιστεί στην Πελοπόννησο και στη Νότια Ελλάδα.

Ο Τάντιτς αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή για την φετινή περίοδο και σκορπίζει ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ομάδας.

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και ο Σέρβος θα προπονηθεί την Δευτέρα με τους νέους τους συμπαίκτες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Σπάρτη: Είπε το ναι ο παικταράς!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Βίντεο αφιερώματα στον Μπόζινταρ Τάντιτς

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Σπάρτη: Πυροδοτεί “βόμβα” με Τάντιτς.

upod_ta1