Στοίχημα 30 Αυγούστου: 124 απόδοση στο Πρακτορείο Παναγάκη, 45 στις εταιρείες! (φωτο)

Μια καλή ημέρα με τα Ελληνικά να πληρώνουν όσους είχαν φαντασία. Τρίαδα στον ΟΠΑΠ 124 απόδοση και δυάδα με τα ημίχρονα Παναιτωλικού και Πανιωνίου στο 45 απόδοση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το κερδισμένο δελτίο με 807 απόδοση σε 3άδα

Μετά την χθεσινή καλή ημέρα πατήστε εδώ με τις Έβερτον και Σάντερλαντ να μας πληρώνουν και τον Αφελάϊ στην Στόουκ να παίρνει κόκκινη και να κρεμάει την ομάδα του και εμάς.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan και Goalbet

Πάμε στα σημερινά με το Ρόμα – Γιουβέντους να ξεχωρίζει. Και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες αλλά πιστεύω στη Ρόμα draw no bet στο 1.80, 2-0 ταμείοΣημαντική η καλή παράδοση της Γιουβέντους στη Ρώμη με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα!

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε Mybet, Stoiximan και Goalbet

Στην Ιταλία η Ουντινέζε υποδέχεται την Παλέρμο μετά το 2πλο στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Θα πέσει κόσμος στον άσσο της Ουντινέζε, πάμε με την Παλέρμο να μην ηττηθεί στο 1.70, 0 – 1 ταμείο

Νόριτς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαουθάμπτον η οποία αποκλείστηκε την Πέμπτη από του Γιουρόπα Λιγκ από την Μίντιλαντ. Η Νόριτς να μην ηττηθεί στο 1.83, χαμένο 3 – 0.

Στην Ισπανία ξεχωρίζει το ντέρμπι Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης, καλή παράδοση για τον Σιμεόνε που είναι αήττητος σε 5 αγώνες με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, πάμε στο Ατλέτικο draw no bet στο 1.80, 0 – 3 ταμείο.

Στην Γαλλία έχουμε ντέρμπι στις 10 μεταξύ Μονακό και Παρί, αδιάφορο αν έπρεπε οπωσδήποτε να ρίξω κάτι θα πήγαινα στο 1Χ στο 1.85, 0 – 3 χαμένο παρότι η Μονακό έρχεται από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ από την Βαλένθια.

 

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ