Δήλωση Γιώργου Αναστασάκου για την διευκρίνιση των γεγονότων

φωτογραφία από το φιλικό στο οποίο αναφέρεται ο ποδοσφαιριστής

O Γιώργος Αναστασάκος δήλωσε στο isports.gr θέλοντας να διευκρινίσει τα γεγονότα:

Αυτό που έχω να πω είναι ότι δέχτηκα πρόταση πριν το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό στις κερκίδες του γηπέδου ενώ στα 2 μέτρα από μένα βρίσκονταν συμπαίκτες μου και άκουγαν τα πάντα. Στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική μου καριέρα δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά από Πρόεδρο ομάδας.  Η απάντηση μου ήταν θα τα πούμε μετά γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα πριν τον αγώνα.

Όταν επιστρέψαμε από την Τρίπολη πήγα στο Παρθενώνα όπου σε συνομιλία που είχα με το κ. Μπάρδη του ανέφερα πως η πρόταση που μου έγινε δεν με καλύπτει και δεν μπορώ να συνεχίσω. Ο κ. Μπάρδης μου είπε πως θα ενημερώσει τον κ. Βουζιώτη για να δει αν υπάρχει η δυνατότητα για μια καλύτερη πρόταση.

Μέχρι την επόμενη ημέρα και την ώρα που άρχιζε η προπόνηση δεν είχα καμία ενημέρωση οπότε όπως είχα πει στον κ. Μπάρδη δεν μπορούσα να συνεχίσω με αυτά τα δεδομένα.

Εν κατακλείδι σέβομαι απεριόριστα την πόλη μου την οποία υπηρετώ καθημερινά και και θα ήταν μεγάλη επιθυμία μου αν συμφωνούσαμε να αγωνιστώ με τα χρώματα της στην Γ’ Εθνική κάτι που απέδειξα από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Σπάρτη: Ανακοίνωση για τον Γιώργο Αναστασάκο