ΠΑΟ Κοκκινόραχης: Προπονητής και γυμναστής οι… πρώτες μεταγραφές!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αποτελεί ο Γιάννης Βραζάνης ύστερα από ενάμιση χρόνο στον πάγκο της ομάδας. Αρχικά, Διοίκηση και προπονητής είχαν έρθει από νωρίς σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασία τους, ωστόσο οικογενειακοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον Γιάννη Βραζάνη να συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν στην ομάδα της Κοκκινόραχης.
Έτσι, το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Κ. κλήθηκε με συντονισμένες κινήσεις να αναζητήσει άμεσα την καλύτερη λύση για τον πάγκο της ομάδας, την οποία βρήκε στο πρόσωπο του Τάκη Πετρούλια. Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν  προπονητής του γειτονικού Πανκλαδιατικού, θα αναλάβει το τιμόνι και τις τύχες του «Ομίλου» για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Σε συμφωνία και με γυμναστή, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν – αρχής γενομένης από την προετοιμασία – έχει, επίσης, έρθει η Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης. Έτσι, το παζλ του τεχνικού επιτελείου συμπληρώνει ο γυμναστής Δημήτρης Μπόνος, συνιδιοκτήτης του νέου γυμναστηρίου «Ευεξία». Στόχος των διοικούντων του «Ομίλου» είναι να προστεθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν έξτρα ώρες προπονήσεων και εκγύμνασης.
Σημειώνεται, τέλος, πως η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Λακωνίας